Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas igényei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?

Figyelt kérdés
Sokan a nők közül dolgoznak. Szerintem nem egy rossz dolog, ha egy nő a fizetését félreteheti. És ha mondjuk együtt élek valakivel és tudom, hogy a párom, akivel jól megvagyunk, akkor az működhetne, hogy az én fizetésemből van kifizetve a rezsi és étkezési költség, ami feltétlenül első és legfontosabb. Hitelt nem kell fizetnem, mert nincs, már csak élnünk kell. Dunaújváros környékén nem tudom, hogy megtudnék-e ismerkedni egy ilyen felállást elfogadó partnerrel.

#nők,férfiak, társkeresés, ismerkedés
2021. máj. 8. 23:48
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idióta egy helyen 😅
2021. máj. 9. 19:35
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
De nem ezt kérdeztem, hogy szerinted kinek mióta van barátnője. 🤨
2021. máj. 9. 19:41
 33/51 anonim ***** válasza:
0%
32: Komolyan csinálok erről egy youtube videót és elemzem a párokat (vagy nem, mert a valóságot tudjuk mindketten)
2021. máj. 9. 19:48
 34/51 A kérdező kommentje:
33: Te egy őszinte ember vagy. Sokaknak ez fáj. Ennyi.
2021. máj. 9. 19:53
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Titeket mi tart vissza attól, hogy a külsőtökkel kezdjetek valamit?
2021. máj. 9. 19:57
 36/51 anonim ***** válasza:
0%
35: Engem semmi. Jelenleg kondizok és tervezek egy haj transzplantációt, amikkel vissza is kerülhetek a párkapcsolati piacra. Más kérdés, hogy a trendek lesújtóak. Ami pozitív, hogy Engels például, amikor az 1840 -es években a brit munkások helyzetét elemezte, arra a következtetésre jutott, hogy ha a kapitalizmus így megy tovább, elkerülhetetlen lesz egy forradalom. Ez nem történt meg. Később ő is beismerte, hogy a brit munkások helyzete javult. Amilyen a brit munkások helyzete volt 1844 -ben, olyan egy férfi helyzete a párkapcsolati piacon ma Californiában. Magyarországon még jobb, de mi is abba az irányba tartunk.
2021. máj. 9. 20:05
 37/51 A kérdező kommentje:
Kis történelem. :) Azt a mindenit...
2021. máj. 9. 20:07
 38/51 anonim ***** válasza:
94%
És kezeltetni is fogod magad? Amíg ilyen lenéző vagy a nőkkel, addig úgysem kellesz egynek sem hosszú távon.
2021. máj. 9. 20:10
 39/51 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

A kérdésben szereplő strici nyilván nem volt lekezelő egyáltalán.

2021. máj. 9. 20:16
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted mindenki ilyen kapcsolatban él?
2021. máj. 9. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!