Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas igényei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?

Figyelt kérdés
Sokan a nők közül dolgoznak. Szerintem nem egy rossz dolog, ha egy nő a fizetését félreteheti. És ha mondjuk együtt élek valakivel és tudom, hogy a párom, akivel jól megvagyunk, akkor az működhetne, hogy az én fizetésemből van kifizetve a rezsi és étkezési költség, ami feltétlenül első és legfontosabb. Hitelt nem kell fizetnem, mert nincs, már csak élnünk kell. Dunaújváros környékén nem tudom, hogy megtudnék-e ismerkedni egy ilyen felállást elfogadó partnerrel.

#nők,férfiak, társkeresés, ismerkedés
2021. máj. 8. 23:48
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

El vagytok varázsolva sokan.

A nők abszolút nem veszik figyelembe azt, hogy Magyarországon nem lehet mindenki vállalkozó, sztársportoló és üzletember stb. Aki pedig nem ezek csoportjába tartozik, az átlagfizetésből él. Abból az alapvető dolgokon kívül nem jut tahiti nyaralásra, meg toronyórára láncostul. Sem piros ferrarira meg fekete helikopteres utaztatásra.

11: Őszintén gondolom, hogy természetesen ez egy felállás, ami nem csak úgy megy, hogy megtörténik. Nekem nem csak egy test kell, hanem egy társ , akit szeretni tudok. Nyilván kell a külső és a belső vonzalom is. Tudod ezért szoktak előzetesen találkozni az emberek.

2021. máj. 9. 11:57
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

A kerdesben szo szerint emlites sem esik egyetlen belso ertekrol sem, csak es kizarolag arrol szol, hogy o penzelne a not.

VS

“Nekem nem csak egy test kell, hanem egy társ , akit szeretni tudok.”

Aham, logikus, TARSkapcsolatot en is ugy keresek, hogy a letezo legfontosabb parameter, hogy megtarthatja a fizeteset. Lol.

Es aztan meg a nokre fogja, hogy penzehesek, es hogy az kell nekik, hogy a ferfi eltartsa oket.

2021. máj. 9. 15:27
 23/51 A kérdező kommentje:

Ez csak egy lehetőség, amit én írtam. Egy felállás. Úgy is lehetne ezt, hogy közösen fizetjük nálam a rezsi költséget és az étkezést is.

A kérdésben nem esik szó nagyon sok mindenről. Mit gondoltok ti amúgy férfiakról? Kinek nem esne jól megismerni élete párját, vagy legalább egy olyan valakit, akivel jól megvannak együtt?

Ha egy nő velem szeretne lenni, engem megismerni és kíváncsi a belső értékeimre, akkor azzal majd én beszélek. Az már kettőnkre tartozik.

2021. máj. 9. 18:21
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy elvarázsolva. Nem kell Tahitire vagy bármilyen egzotikus helyre menni de azért pár nap férjen már bele belföldön vagy csak néha egy egynapos kirándulás. De ha neked átlag fizetésed van, akkor hogy és miért akarsz mindent te állni, minden kiadást?
2021. máj. 9. 18:23
 25/51 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

23: Nem látod, hogy senkit nem érdekel, hogy ki mit fizet? Nem a pénz kell a nőknek, hanem az egyéniség (= kinézet).

2021. máj. 9. 18:37
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, nem minden nő ilyen buta és nem mindenkit lehet rávenni ilyenekre. Ha meg te csúf vagy akkor tegyél ellene de ne köpködj már állandóan, mert unalmas és szánalmas.
2021. máj. 9. 18:40
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
26: Az a gond ezzel, hogy szépségben évről évre növekszik a nők elvárása. Ha ma elég jól is nézek ki, 2 év múlva már kevés lesz (ha így megy tovább). Olyan jól meg sose fogok kinézni, mint egy férfi modell.
2021. máj. 9. 18:51
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted csak a modell kinézetű pasiknak van barátnője?
2021. máj. 9. 19:17
 29/51 anonim ***** válasza:
0%
28: Egyre inkább ezt látom, ha kimegyek az utcára. Aki nem néz ki úgy, az jellemzően 2020 előtt szerezte a barátnőjét.
2021. máj. 9. 19:27
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Te honnan tudod ismeretlenekről, hogy mikor kerültek párkapcsolatba?

2021. máj. 9. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!