Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?
El vagytok varázsolva sokan.
A nők abszolút nem veszik figyelembe azt, hogy Magyarországon nem lehet mindenki vállalkozó, sztársportoló és üzletember stb. Aki pedig nem ezek csoportjába tartozik, az átlagfizetésből él. Abból az alapvető dolgokon kívül nem jut tahiti nyaralásra, meg toronyórára láncostul. Sem piros ferrarira meg fekete helikopteres utaztatásra.
11: Őszintén gondolom, hogy természetesen ez egy felállás, ami nem csak úgy megy, hogy megtörténik. Nekem nem csak egy test kell, hanem egy társ , akit szeretni tudok. Nyilván kell a külső és a belső vonzalom is. Tudod ezért szoktak előzetesen találkozni az emberek.
A kerdesben szo szerint emlites sem esik egyetlen belso ertekrol sem, csak es kizarolag arrol szol, hogy o penzelne a not.
VS
“Nekem nem csak egy test kell, hanem egy társ , akit szeretni tudok.”
Aham, logikus, TARSkapcsolatot en is ugy keresek, hogy a letezo legfontosabb parameter, hogy megtarthatja a fizeteset. Lol.
Es aztan meg a nokre fogja, hogy penzehesek, es hogy az kell nekik, hogy a ferfi eltartsa oket.
Ez csak egy lehetőség, amit én írtam. Egy felállás. Úgy is lehetne ezt, hogy közösen fizetjük nálam a rezsi költséget és az étkezést is.
A kérdésben nem esik szó nagyon sok mindenről. Mit gondoltok ti amúgy férfiakról? Kinek nem esne jól megismerni élete párját, vagy legalább egy olyan valakit, akivel jól megvannak együtt?
Ha egy nő velem szeretne lenni, engem megismerni és kíváncsi a belső értékeimre, akkor azzal majd én beszélek. Az már kettőnkre tartozik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
23: Nem látod, hogy senkit nem érdekel, hogy ki mit fizet? Nem a pénz kell a nőknek, hanem az egyéniség (= kinézet).
Te honnan tudod ismeretlenekről, hogy mikor kerültek párkapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!