Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi bunkó, igénytelen ember a mobilos társkereső appokon?
Férfiként regisztrálva, csak leharcolt, unott életű nők jöttek szembe, akik néha eltűnnek egy-egy napra aztán amikor aki tényleg bejön nekik nem ír vissza, akkor rám térnek(kortól függetlenül). És egyébként nem vagyok incel, nem gyűlölöm a nőket, szűz sem vagyok stb...
Férfiakból is gondolom ugyanez a helyzet, csak dugást akaró, bunkó lekezelő, minden nővel flörtőlő, eltűnögetős stb...
Honnan jön ennyi frusztrált, megkeseredett ember a társkeresőre? Minek akar az ilyen ember egyáltalán társat találni? Majd attól elmúlik az frusztráltsága és majd boldogabb lesz? Előbb a saját mentális állapotukat kellene rendbe rakni.
Itt gyakorin is néha írnak rám, mert azt hiszik nő vagyok, borzasztó stílusban.
Szerintem az a lány akit én keresek ugyanúgy gondolkodik mint én és nem regisztrál ilyenekre, mert gyüjtőhely. Akkor még is hol ismerjem meg az igazit?
Állandóan az van, hogy 3 havonta regisztrálok hát ha változott a helyzet és nem, teljesen ugyanaz megy. általában 2-3 napig bírom ezeket az appokon, mert siralmas a helyzet.
Szerintem évről évre rosszabb, mert újraregisztráláskor rengeteg korábbi "ismerőssel" is találkozom, matchelek.
Komolyan ez egy ilyen fura "közösség" még Pesten is, amiből nehéz szabadulni. A használók pedig egyre jobban unják, egyre jobban sérülnek.
A legjobbak, amikor a nő közli, ő utálja az embereket és hasonló okosságok.
Hmmm
En ugy csinalom h mikor kedvem van felmegyek 1 hetre
Ha akad valaki beszelgetek vele (ha ugy alakul lesz tobb) ha nem akkor elunom es honapokig ra sem nezek.
Igen van h hetvegere en is wltunok. Vagy is eppen csak irkalok. De jelenleg felijitas alatt all a haz szal van jobb dolgom mint flortolgetni 😂
Pl mert mindenkinek lehet rossz napja vagy tortenhet valami ami miatt olyan amilyen.
Az a par nap lehet eleg h lenyugodjon vagy megoldja a problemat.
Masik h mi van akkor ha massal is beszelget? Joga van valasztani. Ahogy neked is!
Mindenki (majdnem) egyszerre tobb emberrel beszelget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!