Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sztereotípek és szemtelenek még 2021-ben a férfiak? Nagy fenék, nagyobb mell és szőke haj és már feljogosítva érzik magukat, hogy beszólogassanak?
"Az udvarias, de kedves, mosolygós, taplraesett, kommunikatív, magabiztos, kezdemènyező férfiakat szeretjük."
A magabiztos és talpraesett ellentétben van a kedves és udvarias tulajdonsággal. Ha egy férfi talpraesett, akkor átfordul szemtelenbe és akár bunkó lesz a végén... Ha magabiztos, akkor valamikor beszólogatós. Bocs, de ismerem már a férfi jellemeket...
"Hát akkor neked is proli ízlésed van. Az összes intelligens, kulturált, diplomás nőismerősöm hozzájuk hasonló férfivel van. Egyik sem ilyen beszólogatós tahókkal. Arról mi nem tehetünk ha te a feneke alapján döntöd el, ki a jó nő."
Arról meg én nem tehetek, ha neked csak a diploma megléte jelenti az intelligenciát, mellesleg sok értelmes, intelligens nő és férfi van azok között is, akik nem rendelkeznek diplomával.
És igen, a jó nő jelzőt leginkább az átlagon felüli külsővel rendelkező nőkre használják. Ez attól még így van ha tetszik neked, ha nem...
Én egyetlen szóval sem állítottam, hogy csak a diplomások intelligensek. Én csak azt állítottam, hogy ilyen körökben mozgok és ezekben a körökben az általad leírt jelenség nem létezik. Ezek a nők nem állnak össze őstulkokkal.
Ahogyan a diploma nélküli értelmes nők sem.
Azzal sincs baj, ha neked a jó nő csak a teste, külseje alapján jó nő. Viszont amikor leírtam, hogy ez a mentalitás csak a proli nőknek jön be, ezt írtad:
"Azért ez sem teljesen igaz. Az ilyen pasasok általában válogathatnak a jobbnál jobb nők közül és nem csak a "prolik" között. "
Mivel te a jobbnál jobbat külsőben szemléled, én elhiszem hogy válogathatnak a jobbnál jobb külsejű nők között. De nem az értelmesek között. Azt meg, hogy ki az értelmes, ne te döntsd el, mert a hozzászólásaidból látszik, hogy például te nem. Szóval ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!