Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen sztereotípek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sztereotípek és szemtelenek még 2021-ben a férfiak? Nagy fenék, nagyobb mell és szőke haj és már feljogosítva érzik magukat, hogy beszólogassanak?

Figyelt kérdés
Nem engem ért, de van egy csaj ismerősöm, aki elég régóta edz keményen fenékre és hát nagyon látványos izmos feneke is lett persze, a melle is nagy - genetikailag. Ő mesélte, hogy azért vágatta le és festette barnára a hosszú szőke haját, mert mindenhol beszólogattak neki a férfiak, most már nem annyira - persze még most is akad. Miért csinálják ezt? Ez nem normális!
2021. máj. 6. 23:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
95%
20 A füttyögést nyilván hallja, de ha nem érti mit mondanak, akkor sehogy nem fogja észrevenni, ha mások undorító dolgokat beszélnek róla a jelenlétében.
2021. máj. 7. 09:05
 22/33 anonim ***** válasza:
7%
Ha a megfelelően jól kinéző, izmos pasi szólogat be, akkor nem szokott ott semmi baj lenni. A gond abból van, amikor a neki nem tetsző pasik nyomulnak.
2021. máj. 7. 10:05
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
20 skandináv országokban hányan fütyültek utánad? kitaláltam, hogy nem őslakosok voltak?
2021. máj. 7. 10:38
 24/33 anonim ***** válasza:
85%
23: Ez az. Mi lenne, ha megugranánk végre valami minimum európai szintet itt is? Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak mondjuk ne legyünk ordas primitív ösztönlények random idegen nőkkel szemben, vagy legalább tartsuk magunkban. Sikerülni fog, fiúk :D
2021. máj. 7. 11:05
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

"Az udvarias, de kedves, mosolygós, taplraesett, kommunikatív, magabiztos, kezdemènyező férfiakat szeretjük."

A magabiztos és talpraesett ellentétben van a kedves és udvarias tulajdonsággal. Ha egy férfi talpraesett, akkor átfordul szemtelenbe és akár bunkó lesz a végén... Ha magabiztos, akkor valamikor beszólogatós. Bocs, de ismerem már a férfi jellemeket...

2021. máj. 7. 15:54
 26/33 anonim ***** válasza:
95%
#25: aha, tehát amit te még nem láttál, az nem létezik. Értjük.
2021. máj. 7. 15:57
 27/33 anonim ***** válasza:
13%

"Hát akkor neked is proli ízlésed van. Az összes intelligens, kulturált, diplomás nőismerősöm hozzájuk hasonló férfivel van. Egyik sem ilyen beszólogatós tahókkal. Arról mi nem tehetünk ha te a feneke alapján döntöd el, ki a jó nő."

Arról meg én nem tehetek, ha neked csak a diploma megléte jelenti az intelligenciát, mellesleg sok értelmes, intelligens nő és férfi van azok között is, akik nem rendelkeznek diplomával.

És igen, a jó nő jelzőt leginkább az átlagon felüli külsővel rendelkező nőkre használják. Ez attól még így van ha tetszik neked, ha nem...

2021. máj. 7. 17:41
 28/33 anonim ***** válasza:
33%
27:tehát nem rendelkezel diplomával.
2021. máj. 7. 18:28
 29/33 anonim ***** válasza:
59%
"Diploma"... Nekem mondjuk van, de ez nagyon viccesen hangzik, mert túl nagy kategória. Azért nem mindegy, hogy milyen az a diploma (első körben). Nem mindegy, hogy valaki egy egyszerű művelődésszervező pl., vagy matematikus. Továbbá az sem, hogy a munkaerőpiacon mit ér el. Az nem nívó, hogy egy középképességű jogász megalázó fizetésért élete végéig kvázi titkárnői munkát végez (közben egy ügyes műkörömépítő megkeresi a fizetésének a háromszorosát), ellenben, ha az egykori csoporttársa büntetőbíró lesz, az már valami.
2021. máj. 7. 19:13
 30/33 anonim ***** válasza:
75%

Én egyetlen szóval sem állítottam, hogy csak a diplomások intelligensek. Én csak azt állítottam, hogy ilyen körökben mozgok és ezekben a körökben az általad leírt jelenség nem létezik. Ezek a nők nem állnak össze őstulkokkal.

Ahogyan a diploma nélküli értelmes nők sem.

Azzal sincs baj, ha neked a jó nő csak a teste, külseje alapján jó nő. Viszont amikor leírtam, hogy ez a mentalitás csak a proli nőknek jön be, ezt írtad:

"Azért ez sem teljesen igaz. Az ilyen pasasok általában válogathatnak a jobbnál jobb nők közül és nem csak a "prolik" között. "

Mivel te a jobbnál jobbat külsőben szemléled, én elhiszem hogy válogathatnak a jobbnál jobb külsejű nők között. De nem az értelmesek között. Azt meg, hogy ki az értelmes, ne te döntsd el, mert a hozzászólásaidból látszik, hogy például te nem. Szóval ne erőltesd.

2021. máj. 7. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!