Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen sztereotípek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sztereotípek és szemtelenek még 2021-ben a férfiak? Nagy fenék, nagyobb mell és szőke haj és már feljogosítva érzik magukat, hogy beszólogassanak?

Figyelt kérdés
Nem engem ért, de van egy csaj ismerősöm, aki elég régóta edz keményen fenékre és hát nagyon látványos izmos feneke is lett persze, a melle is nagy - genetikailag. Ő mesélte, hogy azért vágatta le és festette barnára a hosszú szőke haját, mert mindenhol beszólogattak neki a férfiak, most már nem annyira - persze még most is akad. Miért csinálják ezt? Ez nem normális!
2021. máj. 6. 23:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
5%

Kedves 10-es! Érdekes,hogy az ilyen férfiaknak mindig minden ujjára jut nő.

Tehát ,valahol nem rossz a taktikájuk.

Mielőtt letámadnál, sosem voltam fütyürészős , beszólogatós. Számomra bunkóság. De van olyan nő akinek bejön. Ha nem így lenne ,akkor ezeknek az alakoknak sosem jutna nő.

2021. máj. 7. 06:11
 12/33 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 11-es!

Az összes normális nő ismerősöm utálja az ilyeneket, mert ők is tahónak tartjàk.

DE! Utáljuk a sarokban félénken, csendesen sült galambot várókat is.

Az udvarias, de kedves, mosolygós, taplraesett, kommunikatív, magabiztos, kezdemènyező férfiakat szeretjük.

2021. máj. 7. 06:21
 13/33 anonim ***** válasza:
97%
11 Jut nő, a hozzájuk illő, proli rétegből. De mi most azzal mit kezdjünk?
2021. máj. 7. 06:44
 14/33 anonim ***** válasza:
3%
#13 Azért ez sem teljesen igaz. Az ilyen pasasok általában válogathatnak a jobbnál jobb nők közül és nem csak a "prolik" között. Sok ilyet láttam már.
2021. máj. 7. 06:49
 15/33 anonim ***** válasza:
76%
Hát akkor neked is proli ízlésed van. Az összes intelligens, kulturált, diplomás nőismerősöm hozzájuk hasonló férfivel van. Egyik sem ilyen beszólogatós tahókkal. Arról mi nem tehetünk ha te a feneke alapján döntöd el, ki a jó nő.
2021. máj. 7. 06:55
 16/33 anonim ***** válasza:
3%
A magyarozóknak írom, hogy külföldön is sok a tahó, sőt, még több, mint itthon. Egy külföldi kolléganőm mondta, hogy azért is tetszik neki Magyarország, mert udvariasak az emberek.
2021. máj. 7. 07:50
 17/33 anonim ***** válasza:
92%

Mindenkinek vannak sztereotip marhaságai. Ez a gondolkodni nem szeretés miatti energiaspórolás oka. Csak az a baj h a sémák sem gondolkodva vannak összeállitva. Szólásmondások, örök érvényű halálosan leegyszerűsített ostoba bölcsességek puffogtatása gyakorlatilag nulla agyi kapacitást igényel.

Lásd fentebb, lila = fradi.

Ha pedig a lány se nem fradista se nem kielégitetlen akk áll be a kognitiv disszonancia állapota, feszültség keletkezik az itélkezőben h egyik sémája sem állja meg a helyét, képes egy egész nap vagy hetekig puffogni rajta h igazolja a sémáit, azzal a bizonyos "biztos hogy" önnyugtató állásponttal.

2021. máj. 7. 07:55
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
hat ez hulyeseg, nekem barna hajam van, kis mellem, nem okyan nagy fenekem, minden termeszetes rajtam, nem vagyok tul kihivo es meg igy is beszologat egy csomo nyomorult. szerintem ezeknek mindegy, csak 50-nel fiatalabb legyel es ne legyel 2 mazsa. sajnalom, hogy a baratnod az ilyenek miatt feladta a kulsejet.
2021. máj. 7. 08:54
 19/33 anonim ***** válasza:
95%

16 A külföldi kolléganőd anyanyelvi szinten beszél magyarul? Nyilván ha nem érti mit mondanak körülötte, úgy más lesz a véleménye. Meg általában ha meghallja valaki, hogy egy személynek nem magyar neve van, plusz még idegennyelven is kell vele beszélni, akkor teljesen másként bánnak vele. Emiatt nyilván mások lesznek a tapasztalatai. Ez vonatkozik természetesen mindenkire, aki úgy látogat egy külföldi országba, hogy nem beszéli az adott ország hivatalos nyelvét.

Amit a kolléganőd mondott, abból csak annyi következtetést lehet levonni, hogy mindenhol vannak tahó emberek, csak elég időt kell eltölteni egy adott helyen, hogy találkozz velük.

2021. máj. 7. 08:55
 20/33 anonim ***** válasza:
15%
Érteni nem érti, de azt azért csak észreveszi, ha valaki beszól neki valamit, vagy utána fütyül (egyébként szerintem jó csaj). Plusz nekem is az a tapasztalatom, hogy bár itthon is bunkók az emberek (tisztelet a kivételnek), de a külföldiek még inkább azok.
2021. máj. 7. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!