Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a társkeresőn csak 40 de inkább 45+ csúnya dagadt de maximum nem szép nők jelölgetnek akkor van értelme ezzel töltenem az időt? Vagy próbálkozni?
38 vagyok , nem egy kigyúrt modell arcú , gazdag . De hogy min 5-7 évvel idősebb nőknél van esélyem főleg akikben a legnagyobb jóindulattal se látom meg a szépet, az nagyon elszomorít.
Sok kérdésre írják hogy a fiatal csajok az idősebb pasikra buknak meg hogy 40 az új 30 meg fiatal vagyok előttem az élet stb stb
Hát ha ezt tartogatja és ennyi az össz lehetőség akkor hosszú 20 évem van még vissza...
( a szokásos menj el edzeni , fodrász ruha és társai fxszságok választ kérem mellőzni )
Fotó gyűjtőgető kamu szuoer csajunk jól bebukott...
Orditott róla hogy kamu....
De eggyel kevesebb ...
Itt az is a probléma hogy saját magadat is le nézed,utálod ezek a dolgok akaratlanul is ki vetíted,azt hiszed nem látják kívülről de sajnos igen is látják és érezhető a kisugárzásodon is.
Ahogy írsz magadról az is szomorú.
Menj el pszichológushoz,zárd le a múltat,fejleszd magadat,legyenek terveid,kezdj el a magabiztosság felé tartani,ne nézd le magadat,ne csak társkeresőkön próbálkozz ha nem élőben is.
Változtass magadon belülről és kívülről is,muszáj mindig tanulni és fejlődni a mai világban,nem szabad le ragadni öltözködés ügyileg sem,próbálj ki új dolgokat és járj sokat közösségbe mert a 4 fal között kevés az esélyed,sportolj meglátod fog nőni az önbizalmad is és még jóték hatása is van.
Szedd már össze magadat végre,legyél tökös,ne siránkozz mint a kisfiúk légy férfi,változtass a negatív stílusodon és légy végre pozitív.
Tedd rendbe magadat belsőleg és külsőleg is,van akinek az másnak meg amaz tetszik,közben alakíts ki egy jó kapcsolatot.
Vannak itt nők akik szívesen beszélgetnének veled,erre mit csinálsz? Le rázod őket.
Adj már magadnak esélyt és lépj,én biztos lépnék a te hejedbe,csak hát 23 éves vagyok és ahogy olvasom nem az én korosztályomat keresik.
Javaslom neked hogy olvasd el ezeket a könyveket,jegyzeteld ki a lényeges dolgokat egy füzetbe és ha kell olvasd el, veszteni valód nincs vele,inkább csak nyerhetsz vele.
Hogyan változtassunk, ha a változás nehéz (Chip Heath,Dan Heath)
A szokás hatalma.
Akaraterő:
Sok sikert,ne feled mostmár csak pozitívan egészen 99 éves korodik után egy kicsit lehet panaszkodni de ne vidd túlzásba akkor se majd.
#35 milyen nőkről beszèlsz akik velem akar beszélni....
23 évesen elhiszem hogy kicsit jobbnak látod a világot 40 évesen már nem az a világ van...
Illetve vannak jóképű sikeres és rondább gyengébb kaliberű pasik...
Ezen olvasgatás meg edzés nem segít ezt csak azok mondják akik alapból sikeresek
Nem érdemes a betűt pazarolni a kérdezőre
Aki nem tesz magáért és azért, hogy többre vihesse, az maradjon is otthon a 4 fal között és várja csak a sült galambot.
40 évesen valakinek ennyire nincs akaratereje, motivációja, úgy hogy látja mennyire sikertelen az meg is érdemli a sorsát!
38/N
35# Arról a nőről beszélek aki írta neked hogy próbáld ki,mind ketten BP vagytok,adj esély.
Láttam rosszabbnak is a világot,tudom mindenki azt mondja hogy még nekem milyen könnyű ami igaz is,hidd el nekem saját magam nehezítettem meg a dolgaimat és szerintem te is ezt teszed.
Dolgoztam külföldön és jártam elég sok helyen munkám miatt,sehol sem könnyű,kint sokkal nehezebb ismerkedni és sok nőnek magasabbak is az elvárásai,volt időm átgondolni a dolgokat,nem érdemes bántani saját magadat mert nem vezet jóra és semmi értelme.
Ez igaz,de amiket írsz és ahogy írod biztos vagyok benne hogy ezt kívülről is látszik rajtad,sőt még a beszédeden is érzékelhető,ez szerintem sok embert el ilyeszt,ha már pozitívan állnál a dolgokhoz akkor már előrébb járnál.
Ha meg sem próbálod sosem fogod tudni mi segít és mi nem?
Én sem vagyok sikeres,még is segítenek ezek a dolgok,szerintem pszichológushoz el mehetnél,biztos tudna segíteni ha te is akarod,ha pedig nem akarsz magadon segíteni akkor ilyen is fogsz maradni.
#38 Értem.
Lassan belőle is ki tudnád hozni azt a stílust.
Sok sikert,ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!