Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a társkeresőn csak 40 de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a társkeresőn csak 40 de inkább 45+ csúnya dagadt de maximum nem szép nők jelölgetnek akkor van értelme ezzel töltenem az időt? Vagy próbálkozni?

Figyelt kérdés

38 vagyok , nem egy kigyúrt modell arcú , gazdag . De hogy min 5-7 évvel idősebb nőknél van esélyem főleg akikben a legnagyobb jóindulattal se látom meg a szépet, az nagyon elszomorít.

Sok kérdésre írják hogy a fiatal csajok az idősebb pasikra buknak meg hogy 40 az új 30 meg fiatal vagyok előttem az élet stb stb

Hát ha ezt tartogatja és ennyi az össz lehetőség akkor hosszú 20 évem van még vissza...

( a szokásos menj el edzeni , fodrász ruha és társai fxszságok választ kérem mellőzni )

2021. máj. 6. 09:09
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
#20 semmiképp sem off ! Az egészségügyi problémákkal küzdő nőket maximálisan megértem és együtt érzek velük ....
2021. máj. 6. 10:33
 22/44 A kérdező kommentje:

#16 hogy lehet egy arcot körbe írni?

Nem vagyok fantomkép rajzoló ?

Vagy te az vagy? 😂

2021. máj. 6. 10:33
 23/44 A kérdező kommentje:
#17 mit próbálják ki? 🤨
2021. máj. 6. 10:34
 24/44 A kérdező kommentje:

#18 ezt most rohadt nagyképű vagy szánalmas lesz de nem akarom elhinni hogy azon a szinten vagyok mint akik jelölgetnek.

Nem tudom hogy nagyképű hogy annál jobbnak gondolom magam,

Vagy szánalmas hogy nem esik le hogy tényleg én is ennyire ocsmány vagyok.

Amúgy a kérdés arról szól hogy akar így akár úgy de ha ennyi az ossz lehetőség akkor van e értelme ?

2021. máj. 6. 10:37
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb összejöhet egy olyan nő, aki tetszik neked. A kérdés, hogy mennyire vagy kitartó.

De azt is vedd figyelembe, hogy egy szép nőnek nem csak te leszel az udvarlója, így lehet végül nem téged fog választani.

Ez csak az én tapasztalatom, de minél nagyobb városban él a férfi, annál nehezebb dolga van, hiszen a nőknek több a választási lehetőségük.

2021. máj. 6. 10:50
 26/44 anonim ***** válasza:
79%
Ha valamire tartod magad, akkor ne a neten ismerkedj.
2021. máj. 6. 11:02
 27/44 anonim ***** válasza:
62%
én 26 vagyok és örülnék ha ilyen nők irkálnának mondjuk lehet csak szex miatt.
2021. máj. 6. 11:35
 28/44 anonim ***** válasza:
95%

A felszínességed, lenéző gondolkodásod miatt nem azon szinten vagy már, hanem még lentebb. Szívesen.

2021. máj. 6. 11:45
 29/44 anonim ***** válasza:
19%
A nők nagy része csak a szexet keresi az ilyen oldalakon, persze izmos, kigyúrt, jóképűvel. Abszolút nem akarnak ismerkedni, komoly kapcsolatot kialakitani, ezt vedd figyelembe.
2021. máj. 6. 12:10
 30/44 A kérdező kommentje:

#27 akkor valamit rosszul csinálsz .

40+ nőt szexre bármikor találni...

2021. máj. 6. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!