Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen külsővel ha megfeszülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen külsővel ha megfeszülök is maximum csak prémium béta lehetek és az alfaság alsó vonalát sem súrolhatom?

Figyelt kérdés

[link]

Vagyok amilyen vagyok, fejlesztem önmagam, viszont igényeim is vannak.

- Ápolatlan, igénytelen nő nem kell. Alap dolgok. Fürödjön, mosson fogat, stb.

- Gyereket nem akarok, más gyerekét nevelni meg főleg nem.

- Túlsúlyos nő nem kell, maximum ha szép arcú és szándékában áll sportolni velem együtt és lefogyni normális BMI indexre.

Ehhez képest bármilyen nőnek sokkal magasabb elvárásai vannak, én meg ezekkel az elvárásokkal.

Normális kapcsolatot szeretnék, nem ilyen egyéjszakás valamiket.

Ehhez képest Photofeeleren a legmagasabb pontszám, amit eddig elértem 5.6, de a legtöbb 2-3 között mozog és Tinderen 5 hete volt összesen 4 matchem, 3 kövér, gyerekes nő, egyiket véletlenül húztam jobbra, másik kettőt kíváncsiságból, meg egy fotómodell kamu chatbot. Mindez kb. 2000 jobbra húzásból (nem tudom mennyit enged 12 óránként) budapesti lakosként.

2020. dec. 15. 01:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%
Te viccelsz? Simán lehetsz alfa, jól nézel ki teljesen. Nem vagy macho na, ez igaz. De ez ammól is lejön, amiket és ahogy írsz, a személyiséged nem alfa, a külsőd alapján bármi lehetnél. Ne a tinderen ismerkedj, vagy legalábbis ne csak ott. Lesz, amit szeretnél. Amit ajánlok, önismeret, lazulás, önbizalom. Amolyan precíznek tűnsz nagyon, az nem alfa.. de amúgy oké vagy, helyes srác
2020. dec. 15. 01:22
 2/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem szeretem, sőt, röhejesnek tartom ezt az alfa/béta besorolást.

Igaz, nekem már van párom, de a saját nevemben, elméleti síkon tudok válaszolni.

Kb. 10-ből 8 férfi szépnek tart, nagyon sokat dolgoztam is a külsőmön, mert régen nagyon önbizalomhiányos voltam, szóval a "fürödjön, mosson fogat" kategórián több ezer km-el teszek túl. A testsúlyom normál tartományban van (170 centihez vagyok 63 kiló), és 4 éve edzek hobbi szinten heti 5 alkalommal, ami az alakomon határozottan látszik. Nincs gyerekem, és 90%, hogy nem is akarok.

Nos, te nem tudom, pontosan hogyan nézel ki, mert nem te vagy a fotón, de a képen látható srác az én mércém szerint irgalmatlan jó pasi. Kifejezetten tetszik a teste, az arca és a frizurája is. Ha olyan jellem társulna mellé, hogy jól kijövünk, szeretjük, tiszteljük egymást, és okos is, akkor soha az életben nem vágynék jobbra, tökéletesen megfelelne párnak.

Mondhatjuk, hogy magasabb elvárásaim vannak sokkal, mint neked a nőkkel szemben, viszont én is túlteljesítem a tieidet + még tökéletesen tetszik külsőre a linkelt srác. Erre varrj gombot. :D

2020. dec. 15. 01:48
 3/26 anonim ***** válasza:
4%

Festesd sotetbarnara a szemoldokod,szempillad es hajad.

Hasznalj onbarnitot meg szolizz. Sokat dob rajtad. A tested jol nez ki meg az arcod is,de most inkabb a sotet tonus a nyero.

2020. dec. 15. 02:24
 4/26 A kérdező kommentje:

#1: "a személyiséged nem alfa, a külsőd alapján bármi lehetnél. Ne a tinderen ismerkedj"

Pont az az oldal, ahol első körben csak a külső számít. Ha 30 matchből 29 elutasítana, akkor lenne baj a személyiségemmel.

De amíg a szélesebb fejszerkezetű, sötétebb tónusú hajú, bőrű, szemű haverjaimnak a heti 30 match közül 5 rájuk ír (sokszor a többivel nem is törődnek, nehogy már ők teperjenek a nőért...) még úgy is, hogy csak szexre használják a nőket, flegma, bunkó stílusban magukhoz hívják fel a csajt első "randira", addig nálam az első szűrő sem jön össze, hogy egyáltalán jobbra húzzanak...

És most amúgy sincs lehetőség semmilyen más ismerkedési formára, mint a Tinder, de amúgy sem élőben, sem szórakozóhelyen nem érdeklődnek irántam a nők.

#2: A fejem ennél is csúnyább, mert a képen szereplő modellnek legalább van haja. Kb. [link]

Csak ennél jobb képet nem találtam, ami szimbolizálja, hogy mennyit tettem a testem feljavításáért, mert itt névtelenül, arctalanul folyamatosan megkaptam, hogy biztos azért nem érdeklődnek irántam a nők, mert dagadt vagyok meg nem gyúrom ki magam meg nincs 20 centis farkam (csak 16) meg nem vagyok milliárdos (bár a jómód felé jó úton haladok).

Úgyhogy névtelenül, látatlanban is igyekeztem tenni önmagamért, mégsem jött el a várva várt siker.

Voltam plasztikai sebészeknél is, 3-nál is, egy kiröhögött és közölte, hogy neki konkrétumokkal jöjjek, hogy mit akarok változtatni, nincs ideje tanácstalanokhoz, másik kettő pszichológust javasolt testképzavarral.

Mit lehet tenni a magamfajta szőkés hajú, szőrzetű leukémiás fejű kopaszodó genetikai hulladékokkal, hogy mi is vonzók legyünk a nők számára?

2020. dec. 15. 02:35
 5/26 anonim ***** válasza:
12%

[link]

Tessék. Ő egy IGAZI ALFA. Az Alfaság nem azon múlik, hogy legyen egy BMW M-ed, vagy kigyúrd magad, mint valami kidobó. Hanem azon, hogy ha belépsz valahova, mindenki tudja, hogy vagy megölheted, vagy megveheted, vagy megb@fhatod.

Filmes példa: [link]

2020. dec. 15. 02:55
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Van egy rossz hírem: a leírásod alapján még béta sem vagy.
2020. dec. 15. 03:39
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Megfontolnám a helyedben a pszichológusi tanácsot, hidd el, tudják azt, hogy mit beszélnek. A plasztikai beavatkozások után nem is nyűgözi le a pácienseket az eredmény, hanem egyből keresik a következő "lehetőséget", hogy mit lehetne rajtuk még átszabni, soha nem lesznek elégedettek.
2020. dec. 15. 05:43
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk eleve minek a neten ismerkedsz? Nincs életed?
2020. dec. 15. 05:47
 9/26 anonim ***** válasza:
93%

Azért elég súlyos volt belinkelni azt a helyes modellt, hogy így nézel ki, aztán magadat. Ez olyan, mint amikor egy nő JLo-hoz hasonlítja magát csak azért mert nagy feneke van.

A leírásod alapján belül nagy a káosz, a kép alapján meg nem nézel ki jól. Az hogy ebben az alfa-béta besorolásban hiszel, az értelmi képességeidet is erősen megkérdőjelezi.

Van nő, akit nem zavar a kopaszság, de sokat igen. Ez ellen nem tehetsz. Készíts jobb beálltású fotót, mert ezen vízfejűnek látszol, gondolom rossz szögből vagy fotózva.

Nos,egy szép arcú, jó testű, gyermektelen nőnek van bőven választási lehetősége, veled ellentétben. Neked inkább a való életet javaslom, nem a társkeresőt.

2020. dec. 15. 06:39
 10/26 anonim ***** válasza:
23%
Igen, de még az se biztos. A nőknél való siker elsősorban a genetikán múlik, másodsorban az anyagiakon.
2020. dec. 15. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!