Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen külsővel ha megfeszülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen külsővel ha megfeszülök is maximum csak prémium béta lehetek és az alfaság alsó vonalát sem súrolhatom?

Figyelt kérdés

[link]

Vagyok amilyen vagyok, fejlesztem önmagam, viszont igényeim is vannak.

- Ápolatlan, igénytelen nő nem kell. Alap dolgok. Fürödjön, mosson fogat, stb.

- Gyereket nem akarok, más gyerekét nevelni meg főleg nem.

- Túlsúlyos nő nem kell, maximum ha szép arcú és szándékában áll sportolni velem együtt és lefogyni normális BMI indexre.

Ehhez képest bármilyen nőnek sokkal magasabb elvárásai vannak, én meg ezekkel az elvárásokkal.

Normális kapcsolatot szeretnék, nem ilyen egyéjszakás valamiket.

Ehhez képest Photofeeleren a legmagasabb pontszám, amit eddig elértem 5.6, de a legtöbb 2-3 között mozog és Tinderen 5 hete volt összesen 4 matchem, 3 kövér, gyerekes nő, egyiket véletlenül húztam jobbra, másik kettőt kíváncsiságból, meg egy fotómodell kamu chatbot. Mindez kb. 2000 jobbra húzásból (nem tudom mennyit enged 12 óránként) budapesti lakosként.

2020. dec. 15. 01:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#6, #11, #14: A funkcionális analfabétizmus terjedőben. Ha kép alapján megyek a kukába, akkor bármilyen személyiségem lehet. Mondtam már, menjetek át olyan kérdésekhez, hogy "Jó pasi vagyok, van heti 99 matchem és mégsem tudok összehozni egy randit sem, mert elhal a beszélgetés vagy unmatchelnek".

Na ott lehet oltani az illetőt a személyisége miatt.

#8: Hol ismerkedjek, amikor minden zárva van és emberek sincsenek az utcákon?

#9: A testem pontosan ilyen.

#12: Az alfa az, aki sikeres a nőknél. A külseje mindegy, a nőknél való siker számít, hogy a nők vonzódnak hozzá.

Hozzá, nem a pénzéhez az aranyásók.

#20: Nem. Minden nő olyan férfit szeretne, akiből ő varázsol alfát.

2020. dec. 15. 15:25
 22/26 anonim ***** válasza:
95%

A személyiségeddel csak az itt összehordott hülyeségeid meg alfabétázásod miatt van baj. Tehát ha az első szűrőn átmennél is, normális nő akkor is kiszórna. De mint írtuk, nem nézel ki jól, tehát a jól kinéző nők nem téged fognak választani.

Az a modell olyan messze van tőled, mint ide Srí Lanka.

De ha a személyiségeden dolgoznál, talán nem lennél ilyen sötét és élőben tudnál ismerkedni, meg jó fotóval, meg az élethez való normális hozzáállással mert lerí rólad a világfájdalom.

2020. dec. 15. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:
#21: Most hagyjuk az álszent dumát. Az, akihez nagyon sok nő vonzódik, az nagyon jól néz ki. Ennyi. Keress plasztikai sebészt, az talán segít. De lehet, hogy csak ront.
2020. dec. 15. 16:11
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

Aki nálam alfasággal, bétasággal kezdi az kuka.

Egyébként ezt a fotót már belinkelted korábban - kifejezetten emlékszem erre a képre - szóval nem értem most mit vársz megint: ugyanaz a kérdés csak más megfogalmazásban.

2020. dec. 15. 19:31
 25/26 anonim ***** válasza:

Én nem a személyiséged támadtam, mivel nem is ismerlek, de te magad írtad, hogy 2000 jobbra húzásból kemény 4 macthed lett, ráadásul olyanok.. ez katasztrófa, nem nehéz belátni hogy gyakorlatilag esélytelen vagy a nőknél.

Erre írtam, hogy ez még "béta" szint sincs.

#6 voltam.

2020. dec. 15. 21:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Aki alfabetazik, az nalam alapbol kuka, nezhet ki akarhogy, mert van egy minimum intelligencia es normalitas-kuszob, es abba az ilyen incelszeru kategorizalas nem fer bele.
2020. dec. 15. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!