Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen külsővel ha megfeszülök is maximum csak prémium béta lehetek és az alfaság alsó vonalát sem súrolhatom?
Vagyok amilyen vagyok, fejlesztem önmagam, viszont igényeim is vannak.
- Ápolatlan, igénytelen nő nem kell. Alap dolgok. Fürödjön, mosson fogat, stb.
- Gyereket nem akarok, más gyerekét nevelni meg főleg nem.
- Túlsúlyos nő nem kell, maximum ha szép arcú és szándékában áll sportolni velem együtt és lefogyni normális BMI indexre.
Ehhez képest bármilyen nőnek sokkal magasabb elvárásai vannak, én meg ezekkel az elvárásokkal.
Normális kapcsolatot szeretnék, nem ilyen egyéjszakás valamiket.
Ehhez képest Photofeeleren a legmagasabb pontszám, amit eddig elértem 5.6, de a legtöbb 2-3 között mozog és Tinderen 5 hete volt összesen 4 matchem, 3 kövér, gyerekes nő, egyiket véletlenül húztam jobbra, másik kettőt kíváncsiságból, meg egy fotómodell kamu chatbot. Mindez kb. 2000 jobbra húzásból (nem tudom mennyit enged 12 óránként) budapesti lakosként.
Mi a fas2om az az alfa? A helyi vezérgibbon a kocsmában, akinek minden sarki ku.rvától van egy pulyája, seftelésből és illegális bizniszből tartja el magát? A helyi macsó, aki mindenkinek elmeséli, hogy nem csak jól néz ki, de a farka is 20 centi, és egy isten az ágyban? (Aztán kiderül, hogy csak fekszik, mint Buddha, és akkor 20 cm, ha oda-vissza méri a köldökétől, és nincs nő, aki másodszor hajlandó lenne elviselni azt a szerencsétlenkedést, amit szexnek hív.)
Vagy a helyi gengszter, aki keresztben három rokkant parkolót foglal el a BMW-vel, két kilós aranyláncot hord, és azért van szilikonos, póthajas macája, mert mutogatni akarja, hogy neki ilyenre is telik?
Szóval első körben tisztázd, hogy neked ki és mi az alfa, mikor érzed azt, hogy elérted, és utána cseverészünk arról, hogy elég-e hozzá a csenevész testalkat, vagy mindenképp Schwarzeneggerig kell magad gyúrni.
Kezdetnek rendszeresen vasaltasd a herédet, az nagyon fontos! Alap elvárás!
Az a kép mi? Véletlenül én is szőke vagyok és helyes, de nem közel sem annyira mint ez a modell csávó akit linkeltél. Mégis odáig vannak értem a csajok mondhatni. Tinderen vidéki városban 2 hónap alatt volt most hogy megint felmentem 90 matchem csak helyi szép csajokkal (meg még gondolom volt párszáz, aki szintén jobbra húzott távolabb élők vagy helyi kevésbé szépek).
Szóval ha azt mondod úgy nézel ki, mint akit linkeltél szépfiú és nincsenek matcheid, akkor a kérdés kamu.
"prémium béta "
Na itt elvagtad magad, nézzél ki bárhogy is.
A képen szerintem tök jó pasi van.
Ha valóban ilyen szinten vagy te is külsőleg, és nem csak szépíted a dolgokat, akkor a személyiséged az oka, hogy nem találsz nőt.
Egyáltalán ilyen kifejezéseket használni, hogy alfa, prémium béta... Jézusom.
[link] - akik nem látták esetleg...
Annyi köze van a fent linkelt sráchoz, mint csövesnek a fogmosáshoz.
Nekem E.T. jut eszembe... 👽🙈
22N
Nevetséges ez az alfa meg beta megnevezés, de szerintem majdnem minden nő "beta" férfit szeretne... akinek jók a szociális képességei, jó család apa, hűséges, tisztelettudó, stb... nem a 12-es által megfogalmazott alfa. Ha már igy kategórizálunk.
De a kérdezőnek köze nincs a "beta" kategóriához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!