Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik világbeli nők Magyarországra hozatalával mi a probléma?
Sokszor írom válaszként, de valahogy mindig lepontoznak. Szerintem ezzel az ötlettel semmi gond nincs. Szabad magyar állampolgárok lennének. A magyar férfiaknak jó lenne, mivel jobb lenne a párkapcsolati piac, a betelepült nők meg örülnének, hogy jobb körülmények között élhetnének.
A magyar nők meg élnék az életüket, ahogy eddig.
Ki beszelt menekultekrol? Nem irtam olyat, hogy menekult.
36F incel
Irtam, hogy nem idehozatni kell, hanem megkonnyiteni, hogy s.k. idehozhassuk, es ne keruljon tobbezer euroba a papirmunka. Meg ha veletlenul kimarad egy pecset, mehetsz vissza Gilgit-Baltisztanba ujrakerni a hitelesitest. Aztan ujra fordittathatod le az Offi-ban, mert csak azt fogadjak el, csillioert. Ugye erre van az allamnak rahatasa.....
Az meg a masik, hogy szerinted ezekben az orszagokban van nyugati vakcina, amit a csoda EU elfogad? Pfizer max. a minisztereknek. Kinaival oltanak mindenkit. De ha sima "kozemberkent" barmilyen oltast kersz, elhajtanak. A fejesek, meg az egeszsegugyi dolgozok kapnak, azt kesz.
36F incel
"Ki beszelt menekultekrol? Nem irtam olyat, hogy menekult."
Ki más vágyna ide, olyan férfiak mellett nyelvet nem beszélo kiszolgáltatitt lenni, akiknek még nyolc ezer forintjuk sincs? Sírva rohannanak vissza Afrikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!