Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik világbeli nők Magyarországra hozatalával mi a probléma?
Sokszor írom válaszként, de valahogy mindig lepontoznak. Szerintem ezzel az ötlettel semmi gond nincs. Szabad magyar állampolgárok lennének. A magyar férfiaknak jó lenne, mivel jobb lenne a párkapcsolati piac, a betelepült nők meg örülnének, hogy jobb körülmények között élhetnének.
A magyar nők meg élnék az életüket, ahogy eddig.
Remek ötlet lenne. Mivel nem beszélik a nyelvet, így 0% esélyük van arra, hogy munkát találjanak. Ellenben a segélyeket okosan felvennék, szóval nem elég az ország cigányporblémája, még egy rakat ingyenélőt tarthatnék el az adómból (ami amúgy sem kevés).
Az önkormányzati lakásokhoz így sem jutnak hozzá a DOLGOZÓ fiatalok, hogy el tudjanak indulni az életben, mert valami lakatos vagy kanalas elhappolja előlük.
Viszont a nyomorékok problémája ezzel sem oldódna meg, mert ezek a nők sem állnának le veletek. Maximum addig, amíg az utolsó pár filléreteket is kipréselik belőletek.
Egyébként el kellene fogadni, hogy a természet igazságos. Nem való mindenkinek társ és barátnő, nem kell a hibás géneket örökíteni.
55
Csak az incelek tapasztalnak ilyesmit, az olyanok akiknek normális értékrendjük van és nincsenek a 4 fal között egész nap az látja mi az igazság..
"ha szabadjára engedjük a női ösztönöket, miközben továbbra is meseterségesen visszatartjuk a férfiakét."
Mindenki, nő és férfi is azzal ismerkedik akivel akar.
Valami az agyadra ment. Biztos a post covid.
Az értékrendekkel van a probléma. Én soha nem foglalkoztam azzal, hogy ki dugja végig a fél bölcsészkart, nem olyan körökben mozgom, ahol ez számított menőnek. Mindig is voltak barátnőim (a házasságom előtt), de a mennyiség helyett a minőségre mentem.
Messziről kerültem az olyanokat, akiken átment a fél város, mert nem akartam semmit összeszedni és nem sokra tartottam az ilyen nőket akkor sem, ahogy az ilyen férfiakat sem.
Miután elmúltam 20, nem ösztönlény módjára a farkam után mentem (meg előtte sem volt jellemző), hanem szempont volt, hogy a nő legyen okos, humoros, tudjak vele beszélgetni és természetesen az ízlésemnek megfelelő legyen.
Épp ezért nem pörgök és soha nem is pörögtem azon, hogy Rikárdó levarrta a fél 8.kerületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!