Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik világbeli nők Magyarországra hozatalával mi a probléma?
Sokszor írom válaszként, de valahogy mindig lepontoznak. Szerintem ezzel az ötlettel semmi gond nincs. Szabad magyar állampolgárok lennének. A magyar férfiaknak jó lenne, mivel jobb lenne a párkapcsolati piac, a betelepült nők meg örülnének, hogy jobb körülmények között élhetnének.
A magyar nők meg élnék az életüket, ahogy eddig.
"Mellesleg mit oldana meg? Azok a nők sem lennének rátok kíváncsiak"
Nem mellesleg javítana az arányokon, a férfitöbblet problémán, ami az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma az incelek számára.
Számomra nem segítene már, de az országban másoknak biztosan, egészségesebb helyzet alakulhatna, ahol nem 8-szor annyi férfi küzd pár nőért, meg ilyenek
Ezért támogatom az elméletet, bármilyen elvontnak is tűnik
Jó, de amikor a "Refugees Welcome" tábla mögött ott van a "We love black dick" tábla (vagy valami hasonló) az nem belemagyarázás. De éppen ezért írom ide a batikbanyákat már harmadjára. Nagyon hasonló megy egyes nők részéről is, a nők számára, mint amit bizonyos férfiak akarnak. Éppen ezért írtam le azt, hogy nem kéne részrehajlónak lenni.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért kell személyeskedni, meg passzív-agresszívoskodni.
"Nem kellene úgy írni róluk, mintha olyan nagy társadalmi erejük lenne."
Nem kéne úgy tenniük mintha olyan nagy társadalmi erejük lenne.
De itt a gyakorin a csapból is az ő fröcsögéseik és véleményeik, szólnak, ők pontoznak mindenkit kb. (elég nagy a pontozási kedvük)
Ha valaki mást mer írni mint az ő nézőpontjuk, akkor el van hordva az ember mindennek
Mikor batikbanyáztam embereket? Úgy használtam a batikbanya kifejezést, mint emberek egy csoportja. Senkit nem batikbanyáztam le az itteni válaszolók közül. Az meg nem az én hibám, hogy Te nem vagy tisztában a személyeskedés mibenlétével. Szóval nem, nem az :)
Az incel férfiak meg ugyanúgy kevesen vannak, nekik sincs társadalmi erejük. Ezért írtam azt, hogy ne legyünk részrehajlóak...
De egy csoportot batikbanyázni is személyeskedés - nem ismered őket, és nem ők maguk adták maguknak ezt a baromi pejoratív nevet. Míg az incel kifejezést maga a csoport adta magának. Ez azért nem mindegy.
Nekem meg nem az a bajom az incelekkel, hogy léteznek, hanem az ideológia, amit közvetítenek és az ilyen remekbeszabott ötleteik, mint a szexújraelosztás, az alfák testének kémiai megváltoztatása és "az állam biztosítson nekem p...t, mert arra nem vagyok hajlandó, hogy tegyek érte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!