Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 4-6 évvel fiatalabbnak nézek ki? Iszonyú bosszantóak az emiatti elutasítások. 27/F
Tipikus sztori az utóbbi években, hogy megtetszem egy gyönyörű 17-20 éves lánynak, aki mondjuk 20-24-nek gondol. Aztán én ostoba ártatlanul elmondom neki, hogy amúgy (25-26-)27 vagyok, csak jó a genetikám és az életmódom. Az utóbbi években ez jó néhányszor megtörtént.
A legjobb barátom is ugyanennyi idős, ő is szokott tetszeni csinos fiatal lányoknak, de ő annyinak néz ki ahány éves, ezért azoknak a lányoknak tetszik, akiket nem zavar a korkülönbség. Én meg sajnos "átverem" a kinézetemmel az embereket, azoknak a lányoknak tetszem meg, akiket zavarna a nagy korkülönbség, csak az elején nem tudják hogy köztünk is van. Aki lányok meg idősebb pasit keresnének ők nem is gondolják hogy én idősebb vagyok.
Most az merült fel bennem, hogy a kérdező egy hatalmas troll (ha ő küldte a képeket), vagy tényleg ennyire válságban van a társkeresés, hogy egy ilyen külsejű srácot is visszautasítanak néhány év korkülönbség miatt?
Mi a f...sz van veletek, lányok? Itt a megtestesült szőke herceg, a lapátállú bájgúnár - hogy az itteni szállóigékkel éljek - és nem kell egyetlen 20-23 éves lánynak sem azért, mert 27 éves? Na elmentek ti a...
Az ilyen nőknek tényleg isteni igazságszolgáltatás lenne, ha pár év múlva Ahmed eladná őket 3 tevéért Mohamednek. És jöhetnek a lepontozások meg a hisztiroham, mást úgysem tudtok produkálni. Meg a vergődés, hogy jogom van-e a SAJÁT VÉLEMÉNYEMHEZ, kimondani, hogy EL VAGYTOK NAGYON DURVÁN SZÁLLVA MAGATOKTÓL!
Bizony, nőktől elvárható, hogy kortól függetlenül dugjanak szép férfiakkal, akikre a többiek irigykednek:D
Senki sem mondta, hogy nem jóképű a kérdező, csak nekem pl fiatal, másoknak meg idős, illetve nekem tényleg nem jön be ez a highschoolmuciales külső, ettől függetlenül látom, hogy szép a fiú, mint egy ken baba.
Megértem, hogy irigyled a srácot a kinézete miatt, de az a helyzet, hogy a legtöbben nem a külsejükért szexelünk a pasikkal(mint ti a nőkkel)és az a normális, hogy más dolgok, többet közt a kora is érdekel minket, meg az is, hogy nyafognak, amiért nem dug velük egy gimis a koruk miatt.. Jaa, a nőket a személyiség és érdekli, meg a kor is, nem csak a külső? Adjuk el őket 3 tevéért, hadd erőszakolják meg őket, ha már nem értékelik a szép fszt.
Az életben nem lesz senki, aki magadért fog szeretni "kedves" 21-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!