Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy ismerkednétek, ha férfiak lennétek?
Szóval adott a helyzet: Ha holnaptól férfiként kéne folytatnotok az életetek, hogy ismerkednétek?
- Milyen konkrét helyeken, felületeken ismerkednétek? Milyen módszerekkel? Nagydumásak lennétek inkább, vagy a külsőtökre építenétek? Milyen érzés lenne, hogy többet kell nyújtanotok, mint eddig?
- Szerintetek könnyebben vagy nehezebben menne az ismerkedés? Mire alapozzátok ezt?
- Hogy élnétek meg, ha szinte mindig nektek kéne kezdeményeznetek és rengeteg visszautasítást kapnátok?
Mielőtt jönnének a szokásos beszólások: A kérdésem oka az, hogy rengeteg nőtől olyan válaszokat látok, amik alapján meglepően nincsenek képben, hogy milyen a férfiaknak a társkeresés. Sokszor a válaszok is ellentmondásosak 1-1 helyzetben. Érdekelne, hogy úgy átlagban az itteni női felhasználók hány százaléka van képben ezekkel kapcsolatban.
Másrészt, kíváncsi lennék, hogy milyen tanácsokat adnátok a srácoknak. Nekem is van egy elég gyakori fix tanácsom nekik, amit eddig senki sem fogadott meg és pár nő kivételével mindenki lehúzta. Pedig, a valóságban működött ismerősnél a dolog.
Figyelj, a nőknek a leghalványabb fogalmuk sincs, hogy a férfiaknak mit kell végigcsinálniuk, innentől kezdve honnan tudnák, mit kellene csinálniuk (másképp).
Ez olyan, mintha én akarnék egy afrikai gyereknek tanácsot adni, hogy kell kitörni a nyomorból, úgy, hogy a másik végletben élek.
Ezért hallasz mindig olyan közhelyeket, mint pl. légy önmagad. Mégis mit tudnának mondani?
A regi jól bevalt modszerrel!
Magamat fenyeznem h vaggyjon a tarsasagomra,a nőt meg dicsergetnem h milyen szép.
Kocsikulcs lengetes,kulfoldi ut megemlites...
Ja es sokat dolgoznek azon h sportos alkatom legyen!
Nem lennek se bunko pasi se tutyimutyi. Kihivasoknal nehezsegeknel odatennem magam.
Ugyanúgy ahogy nőként is teszem. Mert ez passzol jobban a jellememhez. Kiválasztok ismerősi/baráti körből egy szimpatikus embert. Figyelem egy ideig, addig szerzem róla az infókat, pl olyan lényeges dolgokat hogy van-e valakije, keress-e egyáltalán társat, miről hogyan vélekedik, hogyan reagál stresszhelyzetekre és a környezetéhez hogyan viszonyul stb. Ha mint ember tetszik, és látszólag minden stimmt, akkor nyitnék felé. Ha vevő a közeledésemre akkor kipuhatolom, hogy benne is megmozgatok-e valamit (vagy csak a társaságomra, barátságomra vevő) és ha igen akkor egyre nyíltabban nyomulok de akkor már kölcsönösen.
Most nekem eddig 6 párkapcsolatom volt (az utolsó a férjem, és soha nem volt szexkapcsolatom sem, mert demiszexuális vagyok). Ebből 3x engem szedtek fel, és 3x ezzel a módszerrel "szereztem" párt. (mondjuk én speciel jobban is szerettem, ha én válszthatok, mintha engem válsztanak). Viszont összesen 6x volt kisérletem ezzel a módszerrel (és nem veszem ide azokat, ahol a férfiből út közben kiábrándultam, tehát már a megfigyelési szakaszban letörött a lelkesedésem), mondhatjuk, hogy végig vevő voltam a másik félre, és így következik, hogy 6-ból 3x bukta lett a vége. Szóval ez a módszer sem tuti még nőként sem, de én ezt szeretem a legjobban. Plusz ha nyertem vele egy párkapcsolatot azokkal mindig elégedett voltam, mert emberileg is passzoltunk egymáshoz, kevés dolgon akadtunk fenn, legalábbis, ha mondjuk a gyakori kérdésekből indulok ki akkor szinte minimális a közös halmaz az itteni problémák és kapcsolataimban is előfordulók között.
Szóval én ezt a módszert követném továbbra is, mert nekem ez működik. Külsőbe önmagába nem tudok beleszeretni (mondjuk nem tudom férfiként mennyire lennék vizuális), az érdeklődésem elindítója mindig egy gondolatmenet a másiktól, vagy jellemvonás, ami később alakul át szerelemmé. (és igen, nálam sosem volt szerelem első látásra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!