Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek ismerkednétek velem?...

Hölgyek ismerkednétek velem? Benne lennétek online randiban? 27F

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem vagyok 50es kövér hapi, csak társaságra vágyom, és keresek valakit, akivel eltölthetem az időt kellemesen. Korhatárt nem szabok meg, de legyél te is igényes magadra,mint én:)

2021. márc. 8. 06:44
 1/3 anonim válasza:

Persze, aztán majd arra ébredsz, hogy belelóg a kezed a bilibe. A veled egykorú nőknek sokkal jobb lehetőségeik vannak egy online randinál egy idegennel.

És ezzel nem téged minősítelek, hanem 15-25 éves korukig mindenki csapja az "átlag" nőknek is a szelet, és szinte napi szinten sokkal jobb "ajánlatokat" kapnak, jobb lehetőségeik lesznek, mint egy gyakoris ismerkedés.

Éppen ezért van az, hogy a társkeresés topikban szinte csak a macskás nő femináci és a bolond tinilányok vannak. Mert az előbbiek nem kellenek senkinek, a tinilányok meg még keresik önmagukat, tapasztalatlanok.

2021. márc. 8. 11:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet. Mármint nekem sincs gondom a randizassal a való életben sem, szóval ez nem ilyen elkeseredett kísérlet. Viszont ugy gondolom, hogy a hölgyek részéről is van igény ilyenfajta ismerkedésre. Ezért gondoltam, hogy próbálkozom itt is.
2021. márc. 8. 13:04
 3/3 anonim válasza:

Mit takarna ez az online randi?

18/L

2021. márc. 15. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!