Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember sikeres akar lenni a nőknél, akkor szembe kell mennie akár a saját elveivel is a társadalmi nyomás és az általános elvárások miatt?

Figyelt kérdés

Sikeres = társkeresőn nem kell hónapokig fent lenni, hogy összehozz egy randit, aki utána nem akarja folytatni a kémia hiánya miatt....

Pl világ életemben szerettem sportolni, de sose azt figyeltem, ez hogyan hat az izmaim növekedésére. Élveztem, jó voltam benne futás, kerékpár, labdás sportok. A kondit sose szerettem, mert az ennek szöges ellentéte, kizárólag azért megy oda az ember, hogy "jobban nézzen ki", megfeleljen a társadalmi elvárásoknak. Proteint, szteroidot mindig megvetettem, mert teljesen öncélúnak tartottam, kizárólag a kinézetért csinálják.

Ruházkodás ugyan ez. Ha épp a NY-ben tetszett meg valami, megvettem. Figyeltem arra, hogy színben, stílusban passzoljon, de nem szerettem volna vagyonokat költeni márkás (Hilfiger, Hollister, CK, Lacoste, HH) ruhákra, mert azt a pénzt inkább tartósabb dolgokra fordítottam. (Pl hobbik) Nem mellesleg ezek a darabok is gyorsan elhasználódnak vagy kimennek a divatból. Szóval a legjobb a fogyasztói társadalomnak.

Egyéb kinézet: havonta, 1,5 havonta elmentem fodrászhoz, csapja le és megvagyunk. Inkább fordítottam az időmet tanulásra, hobbikra.

Namost ehhez képest a kicsit sem felületes mai nőknél mi az alap szempont: legyél sportos, ami alatt ők az izmosat értik, pl egy hosszútávfutó nekik nem sportos. Nézz ki jól: hordj márkás, trendi, modern darabokat, válogasd is őket össze jól. Legyél igényes: járj 2-3 hetente fodrászhoz, kozmetikushoz, mindig álljon úgy a hajad mintha most jönnél onnan.

2021. máj. 2. 09:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%

Összemosod a protein és a szteroid fogalmakat. Egy hosszútávfutónak is szüksége van proteinre, fehérjeforrásokra, ha nem akarsz alultáplált lenni.

Másrészt nem, konditerembe sem a kinézet miatt járnak sokan. Sokan persze igen, de ez is egyfajta "kikapcsolás". Fejben is ott kell lenni, addig sem agyalsz a hitelen meg kitudja min, stb.

Először a fejedben kellene rendet tenned, mert ha már a sportokról is ilyen tévképzeteid vannak, gondolom az élet más területén is akad pár.

2021. máj. 12. 19:14
 22/22 anonim ***** válasza:

Minden kornak megvannak a maga szokásai, a maga divata.

Viszont mindenki azt mondja, emelkedj ki a tömegből, légy egyedi és sikereid is lesznek ez által. Közben epdig kövesd a kor divatát. Eléggé ellentmondásos nem? Mert ha nem követed az aktuális trendeket, akkor kinéznek az emberek, viszont ha meg követed, hogyan emelkedj ki a tömegből?

2021. máj. 13. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!