Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hajtogatják a nők hogy legyen a pasi magabiztos és próbálkozzon amikor épp a nők utasítják el őket ?
Ez a “ nem kellesz de azért küzdjél mert az férfias “ igaz nem érsz el semmit , nem fekszek le veled , nem állok össze veled de azért küzdjél....
Ezt tényleg komolyan gondolják?
" De amikor 4-6as nők osztják az észt miközben folyamatosan hazug 3-5 pasikkal állnak össze az kicsit felhúzza az agyam"
Na, hát akkor átlag nők "folyamatosan" átlag alatti pasikkal állnak össze?
Mégsem olyan magasak az igények? Nem csak a top 10-20%-al?
Semmi nem jó nektek, mindig a nők a hibásak, bármit is tesznek vagy annak az ellenkezőjét.
#11 az átlag nők igénye magas, csak az élet attól még a realitást adja nekik. Azzal állnak össze akikkel tudnak...
az a baj hogy közben osztják az észt hogy miben kellene jobbnak lenni a pasinak . De közben olyanokkal állnak össze akikben legtöbbször megvan az a hiba amiről beszèlnek
Nem árt felismerni, kinél érdemes próbálkozni, ki nyitott az ismerkedésre. Egyrészt okkal lehetsz magabiztos, ha látod, hogy nyitott kapuk várnak, másrészt, így nem hajtanak el. Akit mindig, mindenki elküld, az nem képes felismerni kinél kéne kezdeményezni.
Persze, hogy elküld az a nő, akinek a háta közepére nem hiányzott, hogy te kezdeményezz. Mindegy mennyire vagy magabiztos, ez akkor is így lesz, ha amúgy képtelen vagy olvasni a másik testbeszédéből, tekintetéből, viselkedéséből.
16-os, igen, ha valakit mindig kudarc ér, akkor rossz döntéseket hoz. Egyébként azt honnan tudod, hogy aki jóképű, annak nagy a farka? Ez érdekelne. :D Tudtommal e két tulajdonság független egymástól.
Egyébként nem feltétlen van igazad. Átlagos pasiknak is van csaja. Kellő önismeret és kellemes személyiség mellett simán lehetséges.
#17 ez nettó hülyeség. Vagyis max olyan csaja aki jó pasinak nem kell.
Nem irtam hogy minden feltétel együttesen áll fent.
De akkor ezek szerint én mindig rossz döntéseket hoztam egêsz életembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!