Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőknél próbálkozzak ha így nézek ki és ilyen pasi vagyok?
166 cm és 72 kg
Úgy nézek ki mint Mike Myers? [link]
217 ezer nettó jövedelmem van
Önálló öröklött garzonban lakom
kedves figyelmes okos férfi vagyok
Visszafogott férfi vagyok
Ha nem vagy troll, akkor azt a lányt gyorsan felejtsd el és sokkal lejjebb keresgélj.
Egy szép arcú, picit husibb lány klasszisokkal jobb palit keres és talál is.
Állatra sem tűnsz extrának, fejre sem, nem tudom hány éves vagy, mivel foglalkozol, de fizetésre sem, főleg Budapesten.
300 nettó az alja annak, amiből lehet építkezni, félretenni már.
A garzon pedig nem sok lánynak életcél, mindenki jobbra törekedik, a 217bol pedig lakáshitel, gyerek necces.
Önépítés, öntanulásy edzés, egy jó fodrász, és javulhatsz!
4. Ez ha van saját lakásod akkor egyedül ellenni egy egész jó fizetés. Lehet kicsit elengedni magad vagy már félretenni belőle, ha mondjuk 30-40 ezer a rezsi és a maradék 170-180 ezerrel azt csinálsz, amit akarsz.
De semmi extra. Nettó 200 ezret Budapesten pedig nagyon sok fajta egyszerűbb munkával meg lehet keresni, legyen szó fizikai munkákról, vagy szakképzettséget nem igénylő szellemi munkákról.
7-es voltam.
Valaki árulja már el, hogy a rosszindulaton kívül miért lettem lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!