Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nőknél próbálkozzak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőknél próbálkozzak ha így nézek ki és ilyen pasi vagyok?

Figyelt kérdés

166 cm és 72 kg

Úgy nézek ki mint Mike Myers? [link]

217 ezer nettó jövedelmem van

Önálló öröklött garzonban lakom

kedves figyelmes okos férfi vagyok

Visszafogott férfi vagyok

2021. márc. 9. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Az írásképed alapján NEM tűnsz okosnak.
2021. márc. 9. 12:47
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Valamivel átlag alattiaknál. Anyagilag okés vagy, külsőre nem, belsőre se vagy egy nagydumájú, férfias, menő nőcsábász sajna. De biztos fogsz kellene valamilyen nőnek esélyesen.
2021. márc. 9. 13:00
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
217? nagyon vékony:(
2021. márc. 9. 13:02
 4/18 A kérdező kommentje:
3. de van saját lakás.. ez jó fizetés nem? Amúgy Pesten élek
2021. márc. 9. 13:05
 5/18 A kérdező kommentje:

pl. ő? őt már elfogadnám.. pedig duci én meg azért nem.

[link]

2021. márc. 9. 13:07
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Ez a csaj nem duci csak görnyedt, és szép az arca is. Amúgy az embereket nem kilóra meg szépségre mérik...
2021. márc. 9. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem vagy troll, akkor azt a lányt gyorsan felejtsd el és sokkal lejjebb keresgélj.

Egy szép arcú, picit husibb lány klasszisokkal jobb palit keres és talál is.

Állatra sem tűnsz extrának, fejre sem, nem tudom hány éves vagy, mivel foglalkozol, de fizetésre sem, főleg Budapesten.

300 nettó az alja annak, amiből lehet építkezni, félretenni már.

A garzon pedig nem sok lánynak életcél, mindenki jobbra törekedik, a 217bol pedig lakáshitel, gyerek necces.

Önépítés, öntanulásy edzés, egy jó fodrász, és javulhatsz!

2021. márc. 9. 13:24
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy nőre azt mondod, hogy "már elfogadnám" és "pedig duci", akkor még hanyagold a dolgot. Majd ha értél agyilag, akkor.
2021. márc. 9. 13:25
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

4. Ez ha van saját lakásod akkor egyedül ellenni egy egész jó fizetés. Lehet kicsit elengedni magad vagy már félretenni belőle, ha mondjuk 30-40 ezer a rezsi és a maradék 170-180 ezerrel azt csinálsz, amit akarsz.

De semmi extra. Nettó 200 ezret Budapesten pedig nagyon sok fajta egyszerűbb munkával meg lehet keresni, legyen szó fizikai munkákról, vagy szakképzettséget nem igénylő szellemi munkákról.

2021. márc. 9. 13:27
 10/18 anonim ***** válasza:
65%

7-es voltam.

Valaki árulja már el, hogy a rosszindulaton kívül miért lettem lepontozva?

2021. márc. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!