Ha ronda pasi vagyok akkor nincs esélyem a nőknél? Eddig hiába próbálkoztam nem sikerült semmi. Lehet hogy nem kellek a nőknek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 18:50
1/11 anonim válasza:
én jól nézek ki még sincs nőm...
17/F
2/11 anonim válasza:
Ami az egyiknek csúnya, a másiknak szép. Küldj egy képet és mondok véleményt:)
3/11 anonim válasza:
de van esélyed, de ezzel a hozzáállással még azt a kis esélyt is elrontod
5/11 anonim válasza:
Sok az úton látott párok. Csúnya csávó szép nő. És nem a pénz, hanem tudják mi kell a nőnek ;)
6/11 anonim válasza:
nyugi én se kellek egy nőnek sem, pedig nem vagyok annyira ronda
8/11 anonim válasza:
Dehogy. Nálam próbálkozott egy csúnyácska csávó, és elötte(m) már volt barátnője, nem is egy, és nem is csúnya a csajszi. Szoval izlések és pofonok.. :D
9/11 anonim válasza:
Szerintem túl nagyok az elvárásaid. Azt vettem észre hogy sír a sok pasi hogy 'jaaaj egyedül vagyooook :"""( ' meg az egyik kedvencem: "jaaaaj minden nőnek olyan nagy elvárásai vannaaaak :""( " . Közben meg nagy részénél az átlagos = Kim Kardashian...... na mondom ok.
10/11 anonim válasza:
Lehdtséges. Én is így vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!