Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőknél próbálkozzak ha így nézek ki és ilyen pasi vagyok?
166 cm és 72 kg
Úgy nézek ki mint Mike Myers? [link]
217 ezer nettó jövedelmem van
Önálló öröklött garzonban lakom
kedves figyelmes okos férfi vagyok
Visszafogott férfi vagyok
Előnytelen a fotó Mike-ról.
Nem átlag alatti szerintem...de ebből ltászik mindenki másképp gondolkodik a külsőről.
Én nem osztalak ki, szerintem ostoba sem vagy. Viszont az tényleg érdekes, hogy leduciznak sokan-még nők is (tapasztalat) egy nőt, mert a bőr és némi háj miatt redőzik a felsőteste. Ez a csaj max. M-es ruhákat hord.
A póló mérete max m-es, mert melle semmi, de a hasán már megfeszül.
Nadrág méret minimum L, de akad szerintem XL-es nadrágja is.
10es vagyok.
Valóban vannak ilyen emberek családok.
De ha összeadod a kérdező tulajdonságait, akkor nem egy vonzó ember alapvetően. Már a magassága elég kevés, ehhez a súlya nem feltétlenül kevés. A képen linkelt férfi nem szexi, szóval fejre sem feltétlenül vonzó.
Emellé pedig semmi pluszban vonzó dolgot nem írt, csak leducizott egy tök oké lányt.
Semmivel nem tud kompenzálni, vagy ha tud, azt nem osztotta meg.
Így, ezeket összeadva, nem egy extra kelendő ember.
azért rdekes, hogy egy magadnál klasszisokkal jobb csajt linkeltél be.
Ez a nő1
1.szőke, hosszú hajú
2.fiatal
3. babaarcú
4.gyönyörű a bőre
5. nem ebben a pózban és fehérneműben egy bombázó lenne
A valóság az, hogy a bár a társadalom fele nő, azért a 19-25 éves korosztály igen ki szelete csak,és mindneki árjuk hajt. a negyvenes milliomos vállalkozó is. Sőt én ismertem egy válallkozót, aki40 évesen egy 18 éves csajra cserélte a feleségét, pedig az a kiscsaj rohadt pattanásos és ragyás volt, de legalább jó alakú és fiatal! Szóval fiatal csaj kapni már önmagában luxus.
2.szőke, hosszú hajú. a legtöbb nő nem festeti, drága és az ignyes szőke hajhoz sok pénz kel, jó fodrász, havonta járni. ezért sokan inkább csak festik barnára a drogériás festékekkel a lenövést. Eredeti szőke meg még annál is kevesebb van mint festettből. a szőke hosszú hajú nő is luxus.
3. bababarc. Azért a legtöbb nő arca átlagos, sokszor nem szimmetrikus, magasabb homlok, nagyobb vgy görbébb orr és így tovább. Mivel az arc a legfontosabb vonzóerőnk, a babaarcú csajok akkor is kelendők, ha kövérebbek. Mindenki egy aranyos tündérkét akar csókolni, nem egy kicsit furafejűt, igaz?
4. gyönyörű bőr. a normál szép bőr is kiváltság, a legtöbb embernek van valami bőrhibája, legtöbbször akne és azok nyomai. Ritka hogy valakinek ennyire hibátlan porcelánfehér bőre legyen. luxus!
5. ez a nő nem is kövér. a karja nagyobb lenne. Csak a testtartásból tűnik annak. Egy a nő ideális súlyú. azaz mondjuk ha 160 cm-es, akkor oylan 55-56 kg. a férfianka a vékony nő 160cmhez 50 kg, ami 19-es bminek felel meg, ami a sovány és normál bmi határa. de mint mondtam, egy a lány ideális súlyú.
6. még van egy kis melle is. sok nőnek A-s melle van, lapos. Persze vannak nagyobb mellű nők is, de ez is kb átlagos méret.
Nem tudom te miylen vagy belsőre, külsőre, de hogy nem jól lőtted be külsőre a kategóriádat, az biztos.
Az exem hasonló alkatú volt a linkelt csajhoz, csak ő barna hajú volt és kicsit nagyobb volt az orra.
Ez egy szép csaj, de átlagos, mert sok hasonló arcú, hajú és alkatú lány van, nem igazán emelkedne ki a tömegből. Ezt jelenti az átlag. Ettől függetlenül SZERINTEM ő még nagyon szép, nekem bejön és gondolom sokan másoknak is.
Egyébként kérdező olyan nőknél próbálkozol amelyeknél akarsz. Ez a kategórizálásos dolog borzasztó baromság igazából. Aki tetszik és akinél úgy érzed, hogy te is bejössz neki próbálkozz nyugodtan. Illetve ha elég tökös vagy és nem félsz a visszautasítástól, esetleges megalázástól nyugodtan menj oda BÁRKIHEZ. A nagy számok alapján egyszer tuti sikered lesz, ha próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!