Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is belefásult a társkeresésbe?

totálisan ezt érzem én is, annyi különbséggel, hogy én még mindig naív vagyok és belefutok folyamatosan a sok idiótába, akiknek csak egy luk kell... :(
Ha eddig nem volt 30 randim, akkor egy sem, mégis egyedül vagyok továbbra is. :S és nem vagyok válogatós és ronda sem...
45n

Én is kezdek belefásulni mert kb mintha nem is látnának a nők :D
Lassan kezdem azt érezni hogy valami túlvilági lény vagyok akit nem látnak az emberek , mint a filmekben :D
28 /F

Megértelek titeket, sajnos rohanó világban élünk ahol a gyors intenzív könnyen elérhető ingereket keresik a legtöbben. Régebben ezzel úgy találkoztak a nők szórakozóhelyeken, hogy a bunkó csávó a magabiztos, csak az közelíti meg őket, a jó szándékúak meg elbújnak. Online ez még inkább kiéleződik manapság.
De nem szabad emiatt feladni, csak látni kell, hogy a piramis alja rettentően széles és sokkal többet botlik bele az ember. Nyitottnak kell lenni aztán előbb utóbb hátha szerencséje lesz a keresőnek.

Ugyanúgy érzek.
A másik az, hogy a baráti kapcsolataim is nullak. Nem elég, hogy senki nincs aki őszintén szeretne de még egyedül is vagyok az esetek 99% ban egyedül megyek ide oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!