Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 30 éves férfiként lenne lehetőségem 10-15 évvel fiatalabb nővel kapcsolatot kialakítani?
Hagyjátok már ezt a mikropéniszes pöcst.
Nem áll le vele senki, azt hiszi majd a 15 éves hanyatt esik tőle.
Mi az, hogy te cigány vagy?
Én egy 24 éves cigánylány vagyok, érdekes módon a rokonságomban nincsenek pedofilok. Biztos vannak cigányok között is, de ez azért nevetséges.
Egyik osztálytársam, természetesen igazi ízig vérig magyar, 14 éves korától kezdve, az akkor 34 éves bátyjával szexelt. (Nem erőszakolta meg, 10 évig tartott köztük ez, de valószínűleg a mai napig tart.) Miután kiderült, mindenki csak sajnálgatta, hogy jaj szegény kislány, nem volt tisztában azzal, hogy mit tesz, a bátyja beteg, pedofil és elcsábította, egyszóval senki nem ítélte el a lányt. Amivel természetesen semmi probléma nincs, ez szerintem is így van, de ha cigányok lettek volna, akkor természetesen más a reakció. Ezt nevetségesnek tartom főleg egy ilyen kérdés alatt is, ahova semmi köze a cigányoknak. Holott az is egyértelmű, hogy a kérdező nem cigány, ja és ha az általad gondolt cigány lenne, szerinted ide gyakorira kiirná a kérdést? Már rég fogott volna magának egy 15 éves cigánylányt, hisz szerintetek a cigányok ilyenek. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!