Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 30 éves férfiként lenne lehetőségem 10-15 évvel fiatalabb nővel kapcsolatot kialakítani?
Jaj én tudom ki ez a srác. Szegény már általánosban sem voltak barátai. Kicsit megzakkant.
Nem kell vele törődni, ártatlan légy
10 evvel fiatalabbal meg menne a kapcsolat de 15evnel mar inkabb csak jo kis bulinak mondanam.
En is 15evesen 30evesek utan kajtattam majd 17evesen megallapodtam egy 19es mellett, 9ev tavlatabol ragyogo eletunk van.
Meg lehet probalni, hidd el orulni fognak a kislanyok az erett fazonnak de jobb ha titokban tartjatok
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Ennyi. Lepontoznak, közben simán lehet gyakorin találni sztorikat arról, hogy a lányoknak igenis kell egy idős elvtárs. Gondoltam visszajövök ide és megmutatom, bár a nőknek hiába a "statisztika", a bizonyíték, akkor is tagadják és dühösek lesznek, aztán meg személyeskednek. Ugye, lányok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!