Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 30 éves férfiként lenne lehetőségem 10-15 évvel fiatalabb nővel kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 09:57
32/58 anonim válasza:
28. Mégis te lettél lepontozva, mert a kötözködős stílusod senkinek nem tetszik. Szerintem amit a kérdező csinál cigányos dolog. Jogod van nem egyetérteni velem, de a stílusod senkinek nem tetszik, hogy egyből azt írtad nyomorék és nem tudsz normálisan beszélni.
33/58 anonim válasza:
14 SZóval kérdező, te nem vagy incel, de a tipikus inceltanya 4chan-on népszerű "mémeket" használsz. :D Köszi! :D
34/58 anonim válasza:
Ferike 20-as hozzászólásához, a csábításról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Egyébként tettél már lépéseket az ügyben? 😃
35/58 anonim válasza:
Jelentettelek, te pedofil szemétláda. Ha meglátnálak a lányom körül, tőből tépném le a farkad.
36/58 anonim válasza:
32 Mégis a te hozzászólásod lett törölve :)
37/58 A kérdező kommentje:
Mar irtam, hogy ez nem pedofilia, hanem szerelem. Jol megrakom a lanyod majd segitheszt az unokak elnevezeseben.
2021. ápr. 30. 11:55
39/58 anonim válasza:
Te vagy az aki egy másik kérdésben leöregezett egy 24 éves lányt.😂😂 Akkor te mi vagy 30 évesen, nagyfater?
A 15 évesek bácsiznának téged, nem baj?
40/58 anonim válasza:
Nekem 15 évea a 20 felettiek is öregnek szamitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!