Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 30 éves férfiként lenne lehetőségem 10-15 évvel fiatalabb nővel kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 09:57
11/58 anonim válasza:
Huh, kérlek tégy a női nemnek egy szívességet és senkivel se ismerkedj. Nagyon torz gondolkodásod van, ha tényleg így gondolod, bár esélyes, hogy troll vagy.
Érdekes, mert én 21 évesen szoptam először, valaki szerint meg emiatt pont, hogy prűd vagyok. Persze indulj csak ki a sztereotípiáidból és előítéleteidből, láthatóan sikeres vagy. XD
22/L
13/58 anonim válasza:
Ismerünk jól te világ lúzere. Őszintén csak sajnállak, mert neked ennyi jut. Provokatív kérdések, nulla nemi élettel.
15/58 anonim válasza:
Hű, most jól beoltottál mindenkit.
Aztán mégse mi vagyunk, akik gyerekekre csorgatják a nyálukat, mert senkinek nem kellünk.
16/58 anonim válasza:
Úristen, neked mentális gondjaid vannak. Bakker de szar lehet így....
17/58 anonim válasza:
Nagyon undorító ember vagy, büdös pedofil.
Ha ennyire suncira vágy, dugd meg az egyrtlen nőt aki foglalkozik veled :a jó édes anyád!
18/58 anonim válasza:
17 Ne izgasd magad, csak provokál, mert neki ennyi jutott
19/58 anonim válasza:
Nem. Mi a francot akarsz egy 15 éves gyerektől? Majd az apja helyre tesz.
20/58 A kérdező kommentje:
Az apa felni fog hogy nem csak a lanyat hanem a feleseget is elcsabitom
2021. ápr. 30. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!