Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nő rá van kattanva a horoszkópra?
Sokszor találkozom appokon, hogy kiírja a (személyiségtípus) mellé a horoszkópját is. Azzal is találkozom, hogy elvárásnak írja, hogy "bírd a halakat" és hasonló. Vagy profilban kb jellemrajzot ír le.
Mit gondoltok róla?
Szerintem hülyeség. Másikat egyből elítéli, ha a horoszkópja szerint nem passzol, és kicsit felmentés szer. "Én oroszlán vagyok, ezért viselkedem így-úgy veled".
Te meg egyből elítélsz valakit, akit érdekel a horoszkóp. Mivel is vagy különb?
Nő vagyok, engem is érdekel az asztrológia, az más kérdés, hogy ez nem csak a napjegyből áll. A párom és én napjegy szerint nem illünk össze, meg más jegyeink szerint sem, aztán még sem ez alapján hoztam meg a döntésem...Különben is, nem azt mondja meg a horoszkóp, hogy összeillenek-e vagy sem, hanem, hogy hol lehetnek nehézségeik, mely területeken kell fejlődniük stb...
"Te meg egyből elítélsz valakit, akit érdekel a horoszkóp."
Mivel minimális 21. századi alapismeret birtokában egyből látni kéne, mekkora marhaság az asztrológia, ezért vállalom, hogy semennyire nem tudom komolyan venni, aki bármennyire is hisz bármilyen horoszkópban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!