Mit gondoltok a Bak horoszkóprol?
Saját tapasztalataim alapján makacsok,szeretnek irányítani.
Ennél több közös tulajdonságot nem tudok mondani,mert mind nagyon különböző típusúak voltak azok közül akiket ismertem.
PFÖJJ, de útálatoss alakok! PFUj PFUj meg se emlícsd őket!
Horoscope forevör
Szerintem pl a Bak férfiak a legvonzóbbak azonnal levesznek a lábamról. Titokzatosak, visszafogottak és tudják mit akarnak. Kicsit dominánsak (az ágyban is) viszont mégsem annyira főnökösködőek mint pl egy Kos. Hajlamosak viszont az érdekemberségre és számítóak illetve nem nagyon szeretnek beszélgetni csak semleges témákról, érzelmekről pl kizárt.
A Bak nők akiket ismerek viszont borzasztó idegesítőek. :D Állandóan főnökösködnek és nem képesek megülni a seggükön. Párkapcsolataikban pedig kb megközelíthetetlenek ugyanis mindegyik csak a tökéletes szőke herceggel állna szóba.
Nyilván amúgy nem minden bak ilyen mint amiket leírtam, nem célom bárkit megbántani.
"Nyilván amúgy nem minden bak ilyen mint amiket leírtam, nem célom bárkit megbántani."
Itt a lényeg az egészben! Nincs általános érvényű állítása az asztrológiának, és ha nem akarsz általánosítónak tűnni, akkor kvázi elismered, hogy semmi alapja az egésznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!