Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nő rá van kattanva a horoszkópra?
Sokszor találkozom appokon, hogy kiírja a (személyiségtípus) mellé a horoszkópját is. Azzal is találkozom, hogy elvárásnak írja, hogy "bírd a halakat" és hasonló. Vagy profilban kb jellemrajzot ír le.
Mit gondoltok róla?
Szerintem hülyeség. Másikat egyből elítéli, ha a horoszkópja szerint nem passzol, és kicsit felmentés szer. "Én oroszlán vagyok, ezért viselkedem így-úgy veled".
Vannak olyan dolgok, amik nagyon jellemzőek egy-egy jegyre. Én pl. vízöntő vagyok és tipikusan művészlélek. De, ha a horoszkóp alapján kerestem volna társat, esélyt sem adtam volna a páromnak, mert papírforma szerint teljesen ellentétesek vagyunk és nem illünk össze. Szerencsére nem így lett és teljes harmóniában élünk 😊
Egyébként nekem is van egy barátnőm, aki minden reggel a horoszkóppal kezdi a napot és mindenben jelet lát, szerinte a csillagok irányítják az életünket. Van az a szint, amikor belebolondulnak.
Hát igen, csillagjegy alapján nekünk sem kéne passzolnunk. Anyám még egy asztrológussal is készítetett személyre szabott párhoroszkópot, hogy elrettentsen a férjemtől. Csak azt nem vette számításba, hogy én saját emberismeretemet többre becsülöm az ezoteriánál.
Lehet, hogy a csillagokban az van megírva, hogy nekünk gyilkolnunk kéne egymást, de azt inkább meghagyjuk öregkorunkra, addig meg hadd éljünk boldogan.
Horoszkóp =nagy marhaság.
Kedves 1-es a feleségem is vízöntő. 0 a művésziség benne.
Mind a kettő apukám oroszlán. Ég és föld a két ember.
Én 2.án születtem a húgom 3.án . 2 év egy nap van köztünk. Totál mások vagyunk.
én is így gondolom, erre támaszkodni meg ez alapján társat keresni hülyeség.
Az én csillagjegyem kb egy hazudós kétszínű alaknak tüntet fel, aki orrba-szájba csalja a nőket és lazán hazudik.
Hát, ez pont nem igaz rám, de olyan szinten, hogy alkalmiba sem megyek bele. Van, ami igaz rám pár dolog, de ha egy nő rákérdez, egyből a negatív dolgokkal indít és engem is szemétnek állít be.
Minden rendben ment, kedvelt a nő amig meg nem tudta a horoszkópom és mivel az exe rommá csalta, elitta az életét és bántalmazta, a hasonló horoszkópunk miatt természetesen tőlem is ezt kapta volna (szerinte).
Ugyhogy hirtelen nagyon megutált és az összes barátnőjének előadta h majdnem rosszul választott, de kiderült időben.
Később összejött egy másik horoszkópú sráccal, aki veri, iszik mint az állat és 3-4 nőt tart melle párhuzamosan. Ez rendben van.
mindig menekültem, írtam a példám miatt.
Most olyannal, "beszélek", aki tök el van szállva a csillagjegyétől, neki vannak halai a lakásban. Mondom a kádban? Neeeem ő a halak hahaha...jézusom.
Már a személyíségtípus is irritál. GOndolom a kötődési típusról nem hallott, pedig az fontosabb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!