Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfinak nincs lakása,nők szemében lúzer, semmit sem ért el, ha a nőnek nincs lakása férfi szemében az teljesen jól van, mert magasak az ingatlan árak?
Egy hete olvasgatom itt vissza a kérdéseket, nemrég regisztráltam.
Utóbbi egy két évben hihetetlen sok ellenszenves válasz jön a társkeresős kérdésekre.
Tudom többségét trollok írják de belegondolni is rossz, hogy a másik részük normál ember, és ezt teljesen normális emberként is gondolja, amit kérdeztem.
Miért gondolkodnak így?
Nekem van egy kolléganőm aki kijelentette, hogy egy 30 éves férfinek NAGY lakása kell legyen. Kérdeztem tőle, hogy de hát neki miért nincs mert jó az ő fizetése is és láthatja, hogy nem olyan egyszerű összegyűjteni annyi pénzt. A válasz az volt, hogy "találja fel magát".
Az ilyen nők köztünk élnek. És ez a nő még nem is annyira szép, hogy azt mondjad, hogy legalább dekorációnak jó lesz.
Találja fel magát....
Na ez szép!
Meglepődök én is néha hogy milyen emberek vannak.
17 nem mindig.
Kaptam mar meg interjun, hogy not keresnek.
Boltban azert, mert empatikusabbak. Ugyfelszolgalatnal kedvesebb a hangjuk. Recepcios, dekorativann a vendegeknek. Es sorolhatnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!