Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfinak nincs lakása,nők szemében lúzer, semmit sem ért el, ha a nőnek nincs lakása férfi szemében az teljesen jól van, mert magasak az ingatlan árak?
Egy hete olvasgatom itt vissza a kérdéseket, nemrég regisztráltam.
Utóbbi egy két évben hihetetlen sok ellenszenves válasz jön a társkeresős kérdésekre.
Tudom többségét trollok írják de belegondolni is rossz, hogy a másik részük normál ember, és ezt teljesen normális emberként is gondolja, amit kérdeztem.
Miért gondolkodnak így?
Nem tudom milyen előnyről beszélsz a munkaerőpiacon.
Átlag emberek, akikből a legtöbb van, multiknál, gyáraknál, azonos fizetési lista van nőknek férfiaknak.
Sehol nem tapasztaltam volna ilyet, amit te írsz.
Lehet hogy igazgatók körében van, de az nem a normál melósok szintje.
A gyakorit kérlek, hogy ne vedd alapnak. Itt nagyon sok az elkorcsosult troll/nagyzoló ember.
Én se várom el. Szerintem a többség sem. Nem a tárgyi dolgoktól leszel több és nem ezért fognak megszeretni. Aki igen, az ugye...
26/N
Nemrég regisztráltál? Kár volt.
Itt a nőgyűlölő pasik fogják troll és kamu kérdések és válaszok áradatával felvázolni neked, milyen ocsmány népség a NŐK.
Minél tovább olvasgatod ezt a sok kamut, annál eltorzultabb képet kapsz a nőkről.
Jó szórakozást!
Néha olvastam olyan dolgokat, hogy jobb lett volna ha meg sem nyitom.
Azért a való életben nem ezt tapasztalni, de itt az online térben,nagyon ez a vélemény.
Azért van ilyen kettős mérce, mert komoly versenyhelyzet van a nőkért, így ők aztán válogathatnak és feltételeket szabhatnak, a férfiak pedig örülhetnek, ha "kapnak egy esélyt". A férfiaknak kell teljesíteni, a nők meg a nyertest kiválogatják.
És amúgy is, a nőknek az az érdekük, hogy a férfiakkal teremtessék meg a kényelmes élet feltételeit, ez mindig is így volt. Gondoskodhatnának erről természetesen maguk is, de hát egyszerűbb kemény munka, kitartás és szorgalom helyett ugyanezt puncival elérni.
"milyen ocsmány népség a NŐK."
Nem a nők az ocsmányok, hanem a helyzet, ami ennyire a nők felé lejt. És a nők bolondok lennének ezt nem kihasználni, ha egyszer adott.
1 ez f..szsag.
Akkor miert van sok poz utan az, hogy no? Titkarno pl. De recepcios ferfit milyen gyakran latsz? Vagy irodai munkast, ami nem IT?
Barhol dolgoztam, majdhogynem egyedul voltam ferfi.
Az a no, aki az anyagi dokgaidon lovagol, meg egy akaratos kislany, aki apukat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!