Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben érdemes arra várni, hogy ő keressen?
Egy ideje beszélgetek egy lánnyal, volt már egy találkozás. Tegnap újabb randit kértem, de mostanában nagyon sok dolga van, így nem ér rá. Sajnos én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki képes lett volna egy őszinte elutasításra, szóval minden ilyen alkalommal megszólal bennem a vészjelző.
Jó ötlet kicsit visszavonulni ilyenkor, és nem írni neki? Ha akar engem, akkor fog keresni? Vagy ezzel végleg eljátszom az esélyeimet?
27/F
"de mostanában nagyon sok dolga van, így nem ér rá"
A személyes találkozásnál volt szó róla, hogy mostanában elfoglalt? Ha nem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a vészjelző jogosan szólalt meg a f ejedben és ez volt ez elbocsátó szép üzenet.
Ha igen, vagyis személyes találkozásnál is szóba került, milyen sűrű időszak van az életében, akkor reális, hogy igazat írt.
"de mostanában nagyon sok dolga van"
Ez egyszerű.
"Juliska, akkor nálad van a kezdeményezés joga, te tudod, mikor lesz kapacitásod, keress majd az időponttal. Én azt találtam ki, hogy menjünk ide, csináljuk azt... ! Jó munkát kivánok neked, de azért vigyázz magadra, túl ne hajtsd magad!"
"Ugyanakkor azért előfordulhat olyan is, hogy tényleg nem ér rá valaki."
Persze, előfordulhat, de akkor próbálja úgy alakítani a dolgokat, hogy a közeljövőben találkozhassatok, és nem azt mondja, hogy bocs, elfoglalt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!