Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy magyar énekes, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy magyar énekes. Sok interjút láttam már róla és nagyon szimpatikus a világnézete, a véleménye az élet dolgairól. Szívesen ismerkednék vele. Csendes követője vagyok csak. Nem szoktam neki írogatni. De hogyan lehet vajon egy ilyen emberrel találkozni?2021. ápr. 24. 18:56
11/13 anonim válasza:
szerintem figyeld ki, mikor van olyan szitu élőben, hogy nem is zavarsz, meg nem is ugranak rá sokan és tudsz pár mondatot váltani vele.
És ilyen szituban 2-3-szor keresd meg, esetleg csinálj olyat, pl. adj névjegykártyát, vagy legyen nálad nyuszi, vagy nemtudom:)), amiről meg tud jegyezni.
12/13 anonim válasza:
#6 voltam, és látom, az abban leírtak ellenére még mindig nem tudod kiverni a fejedből azt, hogy megpróbálj a kiszemelt énekes sztárhoz közeledni. Azt ajánlom, olvasd el még egyszer az abban leírtakat. Vannak az ÁLMOK és van a kegyetlen, kérlelhetetlen REALITÁS. A kettő között meg kell próbálni különbséget tenni, különösen, ha már kinőttél a kamaszkorból. Az élet senki számára nem egy hollywoodi álom-film, még azoké sem, akiké kívülről elsőre annak látszik. A sztárok valódi magánélete az ismertségük miatt pedig a legtöbb ember számára hosszabb távon elviselhetetlen, földi pokol. Kőkeményen megfizetnek a népszerűségért. Gondold végig még egyszer, valóban bele akarsz-e kerülni ebbe a világba. Ne képzeld azt, hogy meg tudod úszni a sztárvilág negatívumait úgy, hogy közben a párod népszerű énekes. Lehetetlen.
13/13 A kérdező kommentje:
#12 köszönöm a válaszod és egyet értek vele
2021. ápr. 26. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!