Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tetszik az állatorvosom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik az állatorvosom, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég abszurd kérdés, de mostanában volt egy komoly műtéte a kutyusomnak és sokat jártunk ugyan ahoz a dokihoz. Egyre szimpibb lett, egy fiatalabb dokirol van szó max 30 éves. Én 26 vagyok. Tudom, hogy nagyjabol eselytelen a dolog, hiszen semmi kapocs nincs kozottunk, de hatha tud valaki valami okosat mondani! :)
2018. máj. 18. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"...semmi kapocs nincs kozottunk"

Dehogy nincs. Az állatok szeretete. Remek kiindulópont a továbbiakhoz.

2018. máj. 18. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy veszed èszre bejössz neki?? Ha igen akkor probálkozz;) nekem is bejön az állatdokink, de felesège van:)
2018. máj. 18. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából több dolgot is tehetsz:

- Jelezz neki testbeszéddel, szemkontaktussal. Egy érzelmileg fejlett férfi észreveszi, ha tetszik egy nőnek. (aki meg nem, arra kár is pazarolni az idődet)

- Puhatolózva tereld a beszélgetést a családi állapot irányába, utalj arra, hogy egyedülálló vagy stb. stb.

- Legfőképp: Figyeld a reakcióit, mosolyog-e, néz-e vágyakozva, ilyesmik.

Ha mostanában többször is találkozol vele a kutyád okán, akkor mindenképpen fokozatosan, ne az ajtót rátörve tedd a fentieket. :D

Én férfiként, ha tetszik egy nő és érzem a kölcsönös szimpátiát, mindig gyengéden a családi állapot irányába terelem a beszélgetést.

A lényeg a gyengédségen van: A másik ne érezze úgy, hogy meg fog sérteni téged azzal, ha esetleg ő már foglalt. Így magabiztosabban megnyílnak az emberek.

2018. máj. 18. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Keresd meg facén, általában mind fent van. :)

Én is az állatdoki-asszisztens lányokat ott szoktam megtalálni, de mindnek van barátja. :(

A legjobb emberek valóban, ha tehetném, én is állatorvos lennék, de már késő. :(

2018. máj. 18. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanácsolnám, hogy csekkold le Facebookon, mert általában az állatdokik vagy házasok vagy párkapcsolatban élnek..

De egyébként meg ha tetszik, ne hagyd annyiban, legrosszabb esetben nem-et mond, de ha meg sem próbálod, az rosszabb... :)

Még egy tipp; ha nem mersz szemtől szembe közeledni, akkor próbáld meg a Facebookon...

Köszönd meg, hogy meggyógyította a kutyusod, esetleg küldj mellé egy fotót, ahogy játszik... :) Így már van közös téma, tudod tovább görgetni a beszélgetést. Sok sikert! :)

2018. máj. 18. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Tündérek vagytok köszönöm!! Ment a zöld kéz mindenkinek!!
2018. máj. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!