Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mondanátok példákat, hogy hogyan szoktatotok nem tolakodóan megdicsérni egy nőt, aki tetszik nektek?
Dagi vagy!
Nem dicsérnék meg senkit, aki tetszik. Valószínűleg a vérét szívnám, de sose mondanám ki nyíltan, hogy tetszik. Max akkor, ha nagyon közel kerültünk egymáshoz. De ahhoz tényleg nagyon közel kéne kerülnie hozzám.
Félénk vagyok, ezért inkább csak olyat merek, hogy ügyes, talpraesett.
De holnap megpróbálom, mert nagyon szép mosolya van.
"na vkinek még van ízlése"
"szerinted mennyibe kerülne beépíteni az alaptantervbe egy ilyen színvonalú öltözködést?"
"szép nőként hogy bírod megállni, hogy ruhákat veszel magadra? (nem csak cafatokat), nehéz?"
"-láttad a - szerintem - legszebb kolléganőnket?
-nem, hol van?
-épp a ...nevem... - vel beszélget :)"
Ha a szituáció adja és bele tudok szőni egy bókot.
Egy lesarkított példa: megnevettetem, majd hozzáteszem ezt a mosolyt egész nap el tudnám nézni.
Olyat sose szoktam, hogy csak random benyögöm a kínos csendben, hogy milyen szépek a szemeid, vagy mennyire csinos vagy ma, mert az olyan izzadtságszagú.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!