Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány aki nagyon tetszik nekem viszonzottan de mégsem hajlandó felkeresni sehogy, akkor mit tehetek?
Figyelt kérdés
4 napja ismerem és 3 nap alatt jobbá tettem az életét azzal, hogy megszabadítottam Őt a psichologiai fogvatartójától.... Azt állítja nagyon örülne ha velem lenne s minden férfi ilyen lenne mint én... Mégis, reggelente én köszöntöm, napközbrn én írok és én kívánok neki jó éjszakát. Ő jelenleg egyiket sem teszi, nagyon visszahúzódó azt tudom... És nem egy beszédes lány... De kicsit rosszul esik hogy mindig én keresem Őt... Pedig az egész lénye ahogy van, úgy tökéletes.
Viszont...
Egy randit megbeszéltünk a jövő hétvégére
2020. ápr. 22. 18:15
2/4 anonim válasza:
"megszabadítottam Őt a psichologiai fogvatartójától"
GOndolod, hogy ez a megfelelő idő neki az ismerkedésre?
4/4 anonim válasza:
Adjál neki időt hogy feldolgozza a történteket.?ajd a randin kiderül hogy mi lesz, nem az irogatásból, abból ne vonj le sok következtetést szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!