Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem valaki aki 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem valaki aki 4 évvel fiatalabb mint én. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A pasi 4 évvel fiatalabb mint én, viszont nagyon tetszik nekem, nagyon vonzódom hozzá. Párszor találkoztunk, megcsókolt, de azóta nem keres. Mitévő legyek?
2020. aug. 5. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mitévő? Semmit nem tehetsz. Nem keres, tehát nem érdekled. Hú de nehéz logikai következtetés volt...
2020. aug. 5. 01:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem keres, tehát nem érdekled. Megteheted, hogy próbálkozol nála te, de sok értelme nincsen ezek szerint.
2020. aug. 5. 01:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egy férfinél elég egyértelmű jele annak, hogy nem igazán érdekled.

Próbálkozhatsz, küzdhetsz, de a pofára esés valószínűsége közel van a 100%-hoz. Szex azért talán összejöhet, ha felkínálod magad, de semmi több.

2020. aug. 5. 06:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Leírom az idevágó tapasztalatomat férfiként (28), bárki nyugodtan lepontozhat.

Általában tényleg az áll ilyenkor a háttérben, hogy nem akarunk semmit (vagy nem ugyanazt akarjuk), viszont néha az ellenkezője igaz: ha azt hisszük, nem érdekeljük a másikat, van, hogy lemondunk róla és továbblépünk. Lehet jönni ezzel a maszlaggal, hogy “aki nem kitartó, az nem is férfi” és társai, de nem tudhatod, azt a férfit előtted hányszor utasították el, illetve hányszor hülyítették heteken, akár hónapokon keresztül, és a többi.

Én egy hosszú párkapcsolat után kezdtem el randizni. Egy ideig görcsösen igyekeztem a lányok kedvére tenni, illetve el se hittem sokszor, hogy tényleg érdeklődik irántam a másik. Ügyetlen voltam ebben.

Volt, aki csak hülyített (a vírus hihető indok volt, miért nem akar gyakran találkozni), és végül úgy esett le a dolog, hogy nem kerestem, és ő se engem. Tehát ez lehet egyfajta teszt is, hogy kiderítse, érdekel-e téged annyira, hogy alkalomadtán te keresd őt.

Volt, aki nem jött be, de nagyon jókat tudtunk beszélgetni, ezért megadtam neki az esélyt; három randi után viszont - szép, nem szép - elkezdtem nem keresni, ezt éreztem a legkevésbé rossznak, mivel a lány eléggé kezdett megkedvelni. Viszont miután rávette magát, hogy írjon, válaszoltam neki.

Volt olyan is, hogy annyira nem tetszett a lány, de valami megfogott benne, és hát miért is ne randizzunk akkor. Viszont rajta látszott, hogy azt várja, hogy hódítsam meg, vegyem le a lábáról, udvaroljak neki hónapokig. (Semmi anyagi dolog nem volt benne a részéről, mielőtt egy valami frusztrált csávó itt rám kontrázna.) Harmadik randin nem engedte, hogy megcsókoljam, ezután nem kerestem többet. Ő még írt egyszer, azt éreztem rajta, várná a folytatást.

Egy lányról pedig majdnem letettem azért, mert mindig csak én kerestem őt (hosszú heteken keresztül), lemondott pár randit is, illetve nem is volt túl beszédes online, de végül kiderült, hogy csak ennyire visszahúzódó. Ha nem lettem volna ennyire kitartó, akkor nem lett volna köztünk semmi...

Azért írtam le mindezt, hogy lásd, több oka is lehet annak, ha egy férfi nem keres. Ettől függetlenül hajlok én is afelé, hogy nem akar tőled semmi komolyat, max lefeküdne veled egyszer-kétszer.

Hány éves vagy amúgy? Valószínűleg fiatal, hogy ha így kihangsúlyoztad azt a négy évet :) Honnan ismered? Hány randitok volt összesen? Mindig csak ő keres téged, vagy néha te is őt? Milyen gyakorisággal randiztatok? Mennyi idő telt el az utolsó (csókos) randi óta?

2020. aug. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!