Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogosok/alkeszok/elmebetegek "női", miért vagytok a pasival?
Komolyan, te nagyon csúnya lány vagy? Vagy vagy sérült? Vagy szegény, és kell a pénze? Mert egyszerűen nem tudom megérteni férfiként, hogy egy alkesz/drogos/elmebeteg/...pasinak mért és hogyan lehet nője???
Ez a kérdés nem provokáció miatt lett kiírva, csak érdekes, hogy napi 300 ilyen: piás a pasim, drogozik a barátom, hiányzik a pasim pedig ütött, kérdés van itt.
Az agresszív ember is kedvességgel meg figyelmességgel édesget magához, nem pofonnal, elhiheted.
,,Az agresszív emberek a kapcsolat elején sokszor normálisabbnak,"
Na ne vicceljünk már!
El nem tudom képzelni, hogy a drogos, alkesz, elmebeteg ember kedves. Persze: pár óráig, aztán este bepiál és megüti a nőt. És ez 10/9 esetben az első 1 hónap alatt kiderül. Aki nem ilyen, az nem problémás. Ergó ha több hónapig, évig semmi sincs, akkor nem is volt alkesz, elmebeteg, drogos. Cska később lett az. Szóval ha valaki alkesz, drogos, azt te pár nap, hét alatt meglátod.
A nők szemében a "drogosok/alkeszok/elmebetegek" sokszor benne vannak a felső 20%-ban vonzóságra. A "felső 20%" nem kizárólag vagyon vagy külső alapján meghatározható, hanem minden nemű nőknek való vonzóság beleszámít. Sajnos sok nőnek pedig a manipulatív, domináns, férfias, akár erőszakos hajlamú férfiak a vonzóak, akik mennek előre ösztönből.
Ja és egy drogost vagy egy alkeszt se csak lecsúszott igénytelen csövesként képzeljetek el. Rengeteg drogfüggő vagy alkoholista van, akinek már van vagyona, karrierje, munkája, pénze. Vagy külsőre sem minden minden drogos/alkesz teljesen tönkre ment.
El sem hiszem, hogy ennyu idióta szaladgál szabadlábon. :D
Igen, biztos az én exem is azért letz tippmixfüggő és azért lopta meg a családját milliós értékben, mert nem főztem elég jól, vagy nem voltam elég szexi. LOL! Én kérek elnézést a nőtársaim nevében is, hogy szegény, ártatlan pasikákat belekergetjük az önpusztító életmódba! Viccek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!