Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja sok férfi azt, hogy a nők gusztustalan elmebetegeket is kedvesen utasítsanak el?
Mondjuk, miután nem értett a nemből elsőre, sem másodjára, majd még sértegetni is elkezd.
Miért kéne még ilyenkor is kedveskedni? És miért gond, hogy nem tartom saját magamhoz méltónak az ilyen alakokat? Miért kellene felnézni minden férfira, miután az emberi mivolt hiányát mutatta?
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Tök igazad van!
Én sem értem, hogy miért várják a dagadt, 2 gyerekes, leharcolt nők, hogy kedvesen utasítsam el őket (sőt, azon is besértődnek, ha elutasítom)
3-as:
Hát, nem én. :) Én inkább azt tapasztalom, hogy ha annyit írok egy kövér (mondjuk 170 centihez 80-90 kilós) nőre mondjuk itt az oldalon, hogy "sajnos tényleg kövér, nem egészséges, nem ártana fogyni" akkor mindig pár klisé alapján vagyok lehordva a sárga földig:
- facsart, beteg képem van arról, hogy milyen alkat a normális, szerintük nekem mindenki kövér, aki 55 kiló felett van
- biztos én vékony vagyok, és csak arra verem magam, hogy ez egészséges, közben cigizek, piálok és mekiben zabálok, és a genetikám miatt másokat lenézek, akik nem szerencsések
- biztos semmi belső értékem nincs, az a képen látható lány ezerszer többet ér nálam, selejt vagyok :D
Szóval a véresszájú, beteges nővédelmezést sem kell nekem bemutatni, az is ugyanolyan szánalmas, mint amiről a kérdésemben írtam.
Totál megértem, hogy egy magára adó férfi elutasítja az ilyeneket, és bunkó már akkor, amikor harmadszorra kell levakarni ugyanazt a nőt.
Azért, mert ronda, nem fogom leönteni rögtön. :D
Miért nem lehet annyiból érteni rögtön, hogy ne haragudj, de van barátom?
És ha tovább kérdez, akkor "nem, akkor sem, ha nem lenne"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!