Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van sok férfi kiakadva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok férfi kiakadva, hogy a társkeresőkön nem reagálnak neki a nők, amikor ők is ugyanazt a sablonszöveget kopizzák be 50 csajnak?

Figyelt kérdés

tudom, hogy sok ferfinek az a taktikaja, hogy mindenkit jobbra huz es akivel lesz match, annak bemasolja full UGYANAZT az unalmas, bena sablonszoveget. ez eddig oke, de ha a no erre nem reagal, akkor el van hordva mindenfele felszines lajkgyujto krvanak es megy a hiszti.

nem ertem, miert varja el, hogy valaki egy sablon szarra reagaljon egy idegennek, amikor kb 1 mp-et szant ra es mindegy is neki, melyik csajt szedi fel. mindig a nok vannak beallitva ugy, mint a rohadekok (nyilvan van ilyen is), amikor a ferfiak kb futoszalagon toljak a bena dumakat es nem valogatnak, kinek.

2020. dec. 28. 11:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
30%

Noss drága!

Akkor mesélj, tedd meg , hogy leírsz olyan szöveget ami tetszene, ami nem sablon.

Konkrétan írj le olyan szövegeket ami tetszene. Ne azt, hogy ilyen meg olyan, meg más meg bla bla bla.

Írj konkrét példákat, írj konkrét megfogalmazásokat.

2020. dec. 28. 11:42
 2/35 anonim ***** válasza:
79%
Mert meggyőződésük, hogy ők annyira nagyszerűek, hogy elég egy pillantás és nők másra sem tudnak nézni onnantól.
2020. dec. 28. 11:43
 3/35 anonim ***** válasza:
21%
Azon vannak kiakadva h semmire sem reagálnak a nők
2020. dec. 28. 11:54
 4/35 A kérdező kommentje:

kezdjuk ott, hogy eloszor nem en szavaztalak le. mostmar igen, mert latom, frusztralt gyoker vagy es a kerdes lenyeget se fogtad fel.

nem irok konkret szoveget, mert nincs KONKRET szoveg, nem tudom leesett-e. nem kell amugy hatalmas nagy egyedi nyitas, a legtobb komplexusos luzer ezt nem fogja fel, sokazor teljesen oke az, ha csak rakerdeznek hogy telt a hetvege vagy csak irnak valami apro megjegyzest, kerdest a profilommal kapcsolatban. sokan megoldottak mar, en nem adhatom a szadba, mit irj a noknek, ha magatol nincs ennyi EQ-d meg minimalis kreativitasod.

nem is a sablonszoveg a baj onmagaban, hanem a hsizti, ami azutan megy, hogy nem reagalok a sablonszovegre.

egy pelda, h a gyengebbek is ertsek: egyik baratnommel matcheltunk ugyanazzal a sraccal

tindren es fel ora kulonbseggel elkuldte mindkettonknek teljesen UGYANAZT a bena kezdo szoveget. az ilyenkre miert kene raeaglanom, amikor ctrl c - ctrl v -vel

masolja be 100 lanynak?

2020. dec. 28. 11:56
 5/35 anonim ***** válasza:
37%

Értjük mi :)

Szóval annyi a lényeg, hogy nem tetszett a srác.

Én azt tapasztaltam a társkeresőkön, hogy a nyitó szöveg kb. teljesen mindegy. Csak a kép a lényeg.

Ha tetszel a nőnek akkor a sablon szöveg nem érdekli és elkezdtek beszélgetni.

Ha nem tetszel neki akkor akármit bármit írhatsz. Szóval nem tetszett a pasi kb. ennyi ami történt.

Habár te is elég bunkón tudsz fogalmazni, habár lehet, hogy valóban provokálod a népet.

2020. dec. 28. 12:01
 6/35 anonim ***** válasza:
25%
Nos, lehet a külsőd miatt jobbra húznak téged, de amit idáig olvastam tőled kiábrándító. Amúgy meg miért lógsz társkeresőn? Jó csajnak nincs szüksége rá, kivéve ha az a célod, célotok hogy hülyítsétek a pasikat. Ha tévedek cáfolj meg nyugodtan.
2020. dec. 28. 12:05
 7/35 anonim ***** válasza:
89%

Nem engem kérdeztél, de akkor elmondom, hogy én mit szeretnék, mit írjanak nekem (vagyis múltidőben, mert van párom).

Legyen személyre szóló. Látszódjon belőle, hogy nem egy vagyok az ezerből, aki vagy összejön, vagy nem. Szerintem senki nem szeret csak egy darab lenni. És mivel nekem mindig ki volt töltve a profilom, a képeimen látszódtak a hobbijaim, így szerintem el is várható.

Legyen személyes. Ne csak egy látom, hogy szeretsz olvasni, hanem valami, ami kötődési lehetőséget nyújt.

Mutatok egy-két béna, sarkított példát:

Szia!

Láttam az egyik képeden a kutyádat, nagyon jó fejnek tűnik. Nekem is van egy kutyám, egy igazi égedelem: az egyik nap arra jöttem haza, hogy az összes papucsomat megette. Ő az első kutyám, így még nem vagyok az igazi a nevelésükben, de amúgy imádom őket, és egész gyerekkoromban egy sajátról álmodtam. Ez a kis hülye meg egyszer csak ott ült a házam előtt elveszetten, nem hagyhattam ott. Mi a neve a kutyádnak? Mióta van veled? Egész életedben volt kutyád vagy ez egy új hóbort?

Ennél igényesebb megfogalmazással lehetőleg, de azzal nem akartam foglalkozni most. Szóval ebben a levélben benne van az érdeklődés a másik felől. Egy közös kapcsolódási pont: a kutya. Benne van egy kis darab a levél írójából, ami felkeltheti az ember érdeklődését (mindig akart kutyát, de nem lehetett; empatikus, mert nem hagyott ott az utcán egy árva kutyát, stb.), illetve lehetőséget ad arra, hogy aki kapja a levelet, visszakérdezzen.

De akkor még egy példa mással:

Szia!

Látom, elég szép az olvasmánylistád. Dosztojevszkij nekem is nagy kedvencem, pedig annak idején az iskolában mindent megtettek azért, hogy megutáljam. A kedvencem a Bűn és bűnhődés, de a Feljegyzések az egérlyukból is nagyon tetszett. Ezért és ezért tetszik, te mit gondolsz?

Meg láttam ezt a Benyák Zoltánt is, soha korábban nem ismertem, de most utánaolvastam egy kicsit. Elég érdekesnek tűnik a stílusa meg témaválasztása, téged mi fogott meg benne ennyire? Ha én ezt, ezt és ezt a szerzőt és stílust kedvelem igazán, de ezt meg ezt nem, ajánlanád olvasásra?

Szóval ilyen levelekből érzi azt az ember lánya, hogy nem egy tucatvackot egy újabb kétségbeesett embertől, akinek szinte már mindegy, csak legyen egy lyuk, amibe berakhatja, hanem tényleg ő érdekli. Én nőként is így írtam (csak nyilván egy igényesen megírt, nem így fél perc alatt összecsapott valamit, mint most), ha érdekelt egy férfi.

2020. dec. 28. 12:05
 8/35 A kérdező kommentje:

ha nem tetszene a srac, miert huznam jobbra? hol ebben a logika? pont ezt irtam, hogy nem kell a nagy eroltetett bullshit, sokkal szimpatikusabb, ha megkerdezi, hogy telt a napom (ha vegkepp nincs mas otlet) vagy valami kis megjegyzest tesz a bemutatkozasommal, kepemmel kapcsolatban, amibol latom, hogy tenyleg elolvasta es megnezte a dolgokat es nem csak ugyanazt masolgatja be. nem tudom, ezen mi olyan bonyolult.

jokat ir a 9es is, de sajnos irrealis elvarni ilyen ossztett dolgokat, amikor a ferfiak tobbsege kb a ‘szia, szex?’ szinten van. pedig tenyleg nem lenne nagy erofeszites megezni a lany profiljat es onnan reagalni valamire, akar csak egy egyszeru kerdessel, megjegyzessel.

ahhoz amugy semmi kozod, miert vagyok tarskereson, szerintem a kerdes szempontjabol lenyegtelen. hidd el, nem csak a rusnya lanyok vannak fent tinderen, de ha nem tunt volna fel, virus van, tel van, semmi sincs nyitva, sehova se lehet menni, szerinted hol kene ismerkedni?

2020. dec. 28. 12:18
 9/35 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nekünk járnunk kéne.
2020. dec. 28. 12:19
 10/35 anonim ***** válasza:
41%

Éveken át úgy társkeresőztem, ahogy a nők szerint kell:

- sosem írtam sablon levelet, mindig figyelmesen megnéztem az adatlapot, és személyre szóló pár soros bemutatkozást küldtem (nem 2 szavas, sziaismeerkedünk típust, és nem is 50 oldalas kisregényt, de fontos volt, hogy az adott nőnek szántam)

- nem írtam boldognak boldogtalannak, 1-2 nőnek csak, aztán vártam az eredményt

- figyelembe vettem az elvárásokat (életkor, magasság, távolság, etc), és csak olyannak írtam akinek megfeleltem papíron

Az esetek 99%-ban még annyi választ sem kaptam, hogy "bocs, nem te vagy az akit keresek". A többség simán belépett naponta, de volt, hogy 1 hét után olvasta csak el a levelem, aztán ment a kukába.

Szépen megtanultam, hogy teljesen felesleges komolyan venni a levélírást, ha a csaj keresztnevét nem tévesztem el, az már teljesen elgendő, ha a fotóim bejönnek neki, akkor válaszol, ha nem, akkor kár a gőzért minden személyreszóló levél, intelligens, nem szabványos kezdemnyezés felesleges erőfeszítés.

A végén egyébként offline találtam mindig párt, volt úgy, hogy abban az időben amikor társkeresőn hónapokon át 0db választ kaptam, offline simán gyűjtöttem telefonszámokat, hoztam össze randikat, és több nőből is választhattam végül, így gondolom annyira mégsem vagyok gáz, hogy online nullánál is kevesebb sikerem legyen csak.

Kár a társkeresőn pörögni, hagyni kell a fenébe, és ismerkedni az életben

2020. dec. 28. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!