Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűnt a mai férfiakból a gentlemanség? Miért érzem úgy mintha gyerekekkel találkoznék kiforrott férfiak helyett? Hol vannak a VALÓDI férfiak?
Figyelt kérdés
Mi történt a világgal???? Nagyapám, apám még tudta mit jelent férfinak lenni. Dolgoztak a családjukért, ami a LEGFONTOSABB volt nekik. Büszkék voltak a feleségükre, a gyerekeikre, a házukra amit építettek! Kemény munka mellett! Ezek a mostaniak puhányak, hisztisek és lusták mint a dög. Mi történt és mi lesz az emberiséggel így???2021. ápr. 20. 22:41
22/26 A kérdező kommentje:
Hát ez az, a semmirekellő lusta önző zseléhajú nyikhajok a divatok ma! Ha én olyan férfi lennék mint a mostaniak a tükröt is lecsúlnám! Ezek NEM férfiak! Pélósok, de NEM férfiak! Ahhoz úgy is kellene viselkedni, nem bájgúnárkodni, hanem a CSALÁDÉRT dolgozni. Nulla az értékrend! Csak dolgozni ne kelljen a majmoknak!!
2021. ápr. 21. 19:55
23/26 anonim válasza:
22: Mesélj, ki bántott? Vagy az a tipikus "csakazamunka amikor építik a házat" típusú ember vagy, akinek nem esik le, hogy ezt a felületet is létre kellett hoznia valakinek, amin írogatja a f_szságait? Te hány házat építettél a kezeddel a CSALÁDNAK? Szerintem csak trollkodsz.
24/26 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok! Én építsek nő létemre? Itt tartunk! Mert könnyebb egész nap a hajukat fésülni meg fészbúkozni mint DOLGOZNI és FÉRFINAK LENNI. El van kavarva az egész világ! A férfi legyen FÉRFI és nem NŐ.
2021. ápr. 21. 22:14
25/26 anonim válasza:
Túltoltad. Akkor vagy te nő amikor én bontott csirke. Troll. A gentleman me sosem volt munkásember, csaxólok.
26/26 A kérdező kommentje:
Akkor bontott csirke vagy te troll!
2021. ápr. 22. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!