Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen csajozási expert gentleman szövege tűzbe hozna titeket, kedves hölgyleányok?
Figyelt kérdés
Rendezvous-n vagytok egy noir hangulatú és lelkületű, kiégett és férfias gentlemannel. A pasas belekortyol a wiskyjébe, végig mér titeket szakértő szemmel, és csak úgy odaveti dominant módozatban, sötét hangon:
- Egyre biztosabb vagyok benne, mylady, hogy én vagyok felelős a hulladékmennyiség növekedéséért... Mert ha egy sexy lady ízelítőt kap belőlem, egyből a szemetesbe dobja a vibratorját, mint haszontalan limlomot!
2021. jan. 31. 08:55
2/13 A kérdező kommentje:
A csajozási módozatok polyrozásához sosincs eléggé korán...
2021. jan. 31. 09:03
4/13 anonim válasza:
Ez nem 45/F, ez már csak egy rossz klón. Erőltetett fos.
5/13 anonim válasza:
Már a mylady szó után pofánröhögnélek és keresnék normális társaságot pár méterrel odébb.
6/13 anonim válasza:
Ez után a magnificant opening után bármelyik hölgy adna egy vigasz-kortyintást pompázatos genitaliájából! :)
7/13 anonim válasza:
Uhh, na jó. Kiégtem. Hát ha ezt viccnek szánod, annak nagyon jó :'D
8/13 anonim válasza:
Én a "vibrátorját" szónál fognám menekülőre. Helyesen: vibrátorát...
9/13 anonim válasza:
Miért hangsúlyozod, hogy kiégett? Ez nem túl positive stylust takar kérdező. :D
10/13 anonim válasza:
Vibrátor? Maga szemtelen! Gentlemanhez méltatlan, limlom szóhasználat!
Mit gondol az ilyen a kifinomult hölgyleányokról?! Ez hallatlan, szégyellje magát! Pfuj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!