Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyikék, találkán tetszetős lenne számotokra egy ilyen poénos, laza gentleman férfiú?
Figyelt kérdés
Egy charme-mal teli mosoly kísérteében megkérne titeket, hogy álljatok mögéje.
- Tudod, hogy miért kértem? - szólana dögösen kacsintva miután oda positionáltátok magatokat. - Mert minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Én pedig sikeres vagyok... csajozásban!
2021. jan. 20. 18:59
3/24 anonim válasza:
Beszarok, multkor is toltal egy hasonlot, azon is jot rohogtem :D
6/24 anonim válasza:
Jézusom, mire felém fordulna már ott se lennék...
7/24 anonim válasza:
A párom néha lök ilyeneket. Akkor felhúzom a szemöldökömet, majd nevetek egy jót. De ismerkedésnél még nem mondott ilyeneket.:D
8/24 anonim válasza:
Ez így nem sokat ér. Hol marad a Ray Ben napszemüveg laza megigazítása? :)
9/24 anonim válasza:
Figyelitek, a bombanőkről és női hölgyikékről álmodozó fárasztó 41/F felébredt téli álmából :D
Kérdező. Feküdj vissza, el se kezdődött még az igazi tél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!