Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem olvassa el az üzeneteimet a pasi?
1 hete volt egy randim egy sráccal. Azota 1szer beszéltünk, ő írt, h mizu. Én válaszoltam rá persze, de azt nem olvasta el... Ez volt csütörtökön. Azóta se kép, se hang.
Az ismerősei közül nem törölt le. Nem értem, hogy mi történt. Szerintem jól ment a randi.
Szerintetek miért csinálja ezt?
F29
En meg N26
Szerintem töröld.
Van amelyik utána még háborogva rád is ír, hogy miért törölted,mert bàntja az egoját, de még az is lehet, hogy talinban akart tartani, de ilyenkor már ne állj szóba vele újra. Eddig kellett volna keresnie.
Na ez a "mizu" aztán nagy figyelemet igényelt.
Egyébként gondolom várta, hogy te írsz-e neki, nem tetted, akkor jött a "mizu". A válaszod meg nem tetszhetett neki, így olvasatlanul hagyta (ha csak push üzenetben olvasta el, akkor nem jelzi még a messenger neked).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!