Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha randira hivna egy pasi s kiderülne hogy a helyszín egy szadó mazó stúdió s azzal nyugtatna hogy nálad lesz az ostor?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 16:59
1/13 anonim válasza:
Szánalmasnak tartanám és otthagynám 😅😂
4/13 anonim válasza:
Be se lépnék az ajtón, tehát a nyugtatgatásig el sem jutna a dolog, hanem távoznék. Mellesleg ami keveset eddig erről olvastam, erősen kétlem, hogy az ilyen BDSM irányultságú emberek random módon választanának partnert maguknak, úgy, hogy meg sem kérdezik őket, hogy érdeklődnek-e egyáltalán ilyesmi iránt, hanem azonnal mély vízbe akarnák dobni.
5/13 anonim válasza:
Feldugnám a fenekébe az ostort és otthagynám.
6/13 anonim válasza:
Ugy megvernem az ostorral hogy utana nem jutna ilyen az eszebe
8/13 anonim válasza:
Be se lépnék az ajtón. Azonnal hazamennék.
9/13 anonim válasza:
Ha úgy vinne el, hogy előtte meg beszéltük, akkor készülnék is.
De ha csak durrbele ott találnám magam, akkor ott hagynám, hiába érdekel, és az életem szerves része a dolog.
10/13 anonim válasza:
Szeretem a változatosságot, de ez egyáltalán nem vonzana és hazamennèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!