Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok, és tudom, gáz a kérdésem, de egyszerűen az van, hogy aki tetszik, foglalt, a szinglik pedig nem vonzóak. Azt hittem, ez a "minden normális foglalt" 30 fölött kezdődik, mikor mindenki házasodik, nem 22 évesen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most is volt egy srác, 24 éves, magas, helyes, hájtalan, szimpatikus, oda voltam érte, és megtudtam, van valakije. Ennyi. Mindig ez van.2021. ápr. 20. 11:40
21/25 anonim válasza:
Igen, de tudjuk, hogy csak a ferfi hibas. Hiszen a no egy artatlan lelek, aki csak kommunikaciot es szeretetet var el egy kapcsolatban.
Megoldja a problemakat kommunikacioval es szeretettel, megertessel es o hibatlan, mert csak az elnyomo ferfi dolgait kell elviselnie.
Ismerkedesnel kitarto, erdeklodo es csak egy kedves, aranyos fiut szeretne, akiert tesz is es nem var el dolgokat.
Ironia
22/25 anonim válasza:
20, nem ez a lényeg, hanem hogy a nőknek *nagyon* szigorú elveik és maguknak felállított szabályai vannak, egészen addig, amíg egy külsőre vonzó férfi jön képbe.
Egy nő sem úgy áll neki a dolognak, hogy majd keresek egy jó pasit, akinél beállok x.-k szeretőnek. Mégis mindig ez történik.
23/25 A kérdező kommentje:
Én nem leszek szerető. A legtöbb nő nem az, a legröbb férfi sem az. Csak néhány hülye.
2021. ápr. 20. 14:30
24/25 anonim válasza:
márpedig kapcsolatra alkalmatlan vagy
25/25 anonim válasza:
Nem bitos, hogy ennyire durván a szinted felett kellene válogatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!