Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok, és tudom, gáz a kérdésem, de egyszerűen az van, hogy aki tetszik, foglalt, a szinglik pedig nem vonzóak. Azt hittem, ez a "minden normális foglalt" 30 fölött kezdődik, mikor mindenki házasodik, nem 22 évesen. Mit tegyek?
Elmesélem a legutóbbi kalandomat egy szingli srácról, akinek kellettem.
Jókiállású volt, kellemes küllemű, korban illő, vidám, viccelődős. Rendőr volt, aminek örültem. Remekül alakult a kommunikáció köztünk, be nem állt a szánk. Tényleg egyedülálló volt, és udvarolt...
Lehetett volna happy end, de aztán egy idő után a vidám és viccelődő jellemvonás elkezdett iszonyat sok lenni, hisz percenként elsütött valami viccet. Úgy éreztem, nem tudok vele komolyan beszélgetni. Túlontúl kedélyes volt.
Nem véletlenül volt szingli annak ellenére, hogy jól nézett ki és jó beszélgetőtárs volt. Mert az ember lánya maximum haverként tekint egy ilyen humorzsákra.

"Nem véletlenül volt szingli annak ellenére, hogy jól nézett ki és jó beszélgetőtárs volt. Mert az ember lánya maximum haverként tekint egy ilyen humorzsákra."
lol
cicuka, és ezt mondtad neki, hogy kicsit zavar stílusa vagy egyből hajítottad a kukába? normális kapcsika alapja a kommunikáció és nem az, hogy egyből megyek a következő pasnyákra, amikor valami nem tetszik nekem.

Ahhaaa gratulalok nyuszika.
Szoval meg a hosszutavu kapcsolatnak sem adsz leheroseget, ha 1-2 dologban elter valaki. Ahelyett, hogy kommunikalnal, csak elvarsz, hisztizel es azonnal lelepsz, ha adodik jobb. Kapcsolatban is ezt fogod csinalni? Ha nekem tetszik valaki, nem dobom a kukaba 1 dolog miatt, hanem megbeszelem vele a problemam. Hidd el a pasi azert viccelodott mert meg akart felelni neked (a hulye) es te ezt azzal jutalmaztad, hogy kikukaztad.
Akkor azert nyafogsz, mert nem a tokeletes pasi jon, aki tokeletes kulseju es tulajdonsagu, aki lehengerel a kastelyodban a ponilovaval.
Magad miatt nincs pasid es nem a tobbiek hibajabol. Te sem leszel fiatalabb, vagy elkezdesz valtoztatni magadon, vagy soha senki nem fog neked megfelelni. Ez egy kor felett (25) mar nagyon gaz. Olyan vagy, mint egy 16 eves.
Sok sikert a tovabbiakban es remelem a pasik eszreveszik, hogy most nem erdemes veled normalis kapcsolatban lenni.

Én is voltam régebben ilyen, hogy túl sokat viccelődtem, bevallom. De ahelyett, hogy ezt egyetlen nő is mondta volna és akkor abbahagytam volna mert észreveszem magam, helyette csak elutasítottak. Ezt is bírom a nőkben, hogy mindent magától várnak hogy tökéletes legyen, ha már szólni kell és úgy lenne jobb a pasi mert változtatna, az már nem elég jó. De ez miatt igazi van legalább a 14-es válaszolónak, akinek semmi sem jó, az legalább maga is megszívja.
Egyébként meglepő, hogy itt a normális válaszok végre fel vannak pontozva, pl az első oldalon is. Általában megjelenik egy csomó mérges nő, aki lepontoz minden férfi választ és üdítő látni, hogy itt épp nem történt ez meg.

17
Na ja. Olvass gondolatot, de nem mond semmit. Persze vergodik, hogy nincs kommunikacio, amikor o pl semmit nem kepes kimondani.
1 hiba, egyes es mar megy a kovetkezo pasira, akar szo nelkul.

"Vagy szingli vagyok, vagy normális kapcsolatban egy normális férfival."
Jaja, minden nő így van vele. Elméletben. Aztán jön a jó pasi, onnantól meg jön a rinya, mikor hagyja el végre a feleségét értem.
Tudom, te más vagy. Minden nő más.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!