Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mi a jó, mi a megoldás?
38 éves elvált nő vagyok. 2 éve váltam el, kb egy éve keresem az új társam. A gond az, hogy úgy vettem észre, semmi nem jó. Én nem egy olyan nő vagyok, aki rátelepedik a másikra, meghagyom a szabad teret, a külön töltött időt, és nem is igénylem az éjjel-nappal a nap 24 órájában együtt dolgot. Ez viszont nem azt jelenti, hogy beérem napi 20 perces beszélgetéssel, alig találkozással. Mégis ez jön le a másik félnek, és hanyagolni kezd, hiszen nem "szorulok rá" a 24 órás jelenlétre. Azaz átfordul a dolog, és a hanyagolásból nemtörődömség lesz.
Más nők meg arról számolnak be, hogy a férfiak zokon veszik ha több időt szeretnének velük tölteni, hogy ellenőrizgetik őket, elszámoltatják minden idejüket. Na én ezt sosem tettem egy férfivel sem, mégis mintha kihasználnák a toleranciám, és azt hogy megadom nekik is a szabad teret, "énidőt" amit én is igénylek. Mégsem jó ez, mert ahogy fentebb írtam, ezt meg kihasználják és azt hiszik mindent megtehetnek velem, mert toleráns vagyok, azt is hogy nem kell velem törődni. Mi a megoldás szerintetek? Megis mi a jó?
#12: Akkor a vérszívást miért igényled? Ha közlékenységi megszállottságban szenvedsz, akkor zúdítsd rá simán a párodra a bánatodat és örömödet, kezdve attól, hogy a cicád csúnyán köhög meg láttál egy furán rángatózó embert a Blahán a buszon és megijedtél egészen addig, hogy végre kaptál időpontot a körmöshöz.
Ebből legalább rájössz arra is, hogy hogy bírja szerencsétlen ember a kiképzést. De tőle már nettó kegyetlenség elvárni, hogy ugyanilyen részletesen megossza, hogy 1,78 kilogrammos kábelt fektetett a reggeli kávé után, 3 perc késésben volt, de végül a villamos többet késett, így elérte és beért időben, a Jani kollégája hülye, mint mindig, a Geri egy kekeckedő f...szfej, mint mindig, a Béci meg megint lejmolni akart, pedig két hete volt fizetés. Úgy volt, hogy elmehetnek fél órával előbb, végül 15 perccel tovább kellett maradni, mert az új recepciós csaj leöntötte kávéval a jelenléti íveket. Pótlóbusszal kellett jönni, mert a buszon epilepsziás rohamot kapott egy csöves a Xanax+Bástya bor kombótól, de mire jött volna, addigra megunta és elindult gyalog. Ekkor hazaesett, megmelegítette a tegnapi maradék lecsósbabot, lezuhanyozott, megvakarta a tökeit és lefeküdt aludni, mert reggel megint korán kell kelni.
Ha erre vágysz, akkor célzottan ilyen szófosó férfit keress, aki 30 mondatban el tudja neked mesélni a nagy büdös semmit.
Igen nekem is hasonlo a tapasztalatom
Ha erdeklodom akkor az a baj h tul sok vagyok (ketnaponta 3 sor)
Ha nem erdeklodom akkor elfelejt 1 hetre is.
Valahogy semmi nem jo
Tehát te megadod nekik az énidőt, ők meg jól kihasználják és elvannak egyedül?
Ha beszélgetni akarsz keresd őket, egyébként meg legyél te is jól el egyedül, vagy a gyerekkel, családoddal, barátokkal, mint ahogy a férfiak is csinálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!