Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly jellemfejlődésen mentem keresztül, hogyan jelezzem ezt a Tinderen?

Figyelt kérdés

Korábbi negatív Tinderes tapasztalataim hatására az Amerikai incel fórumok felé fordultam, ahol eluralkodott a gondolkodásom fölött a gonosz blackpill ideológia. Nőgyűlölő lettem, megutáltam a feminizmust és itt a gyakorin nemek közti egyenlőségért kiáltoztam, miközben valójában csak a nők szabadságát akartam elnyomni, mert nekem személyesen nem megy a csajozás.

Azonban 1 hónapja megváltozott minden. Követve az oldalon kommentelők tanácsait, elmentem pszichológushoz, aki megállapította, hogy nem a párkapcsolati piaccal, meg a nők felszínességével, hanem az én gondolkodásommal volt a probléma. Rávezetett, hogy az igazi gond, ami hátráltat a csajozásban, az én negatív mindsetem, amivel gyakorlatilag utálom mind magamat, mind a környezetemet és ez az utálat vetül ki a nők viselkedésére is velem. A pszichológusom segítségével aztán megtanultam pozitívan gondolkodni, megtanultam meglátni a jót a világban és megtanultam újra szeretni a másik nemet.

Azóta eltelt 1 hónap, ami alatt megnéztem 25 órányi Szabó Péter és Brian Tracy előadást. Mára úgy érzem, új ember lettem. A személyiségem minden eddignél fejlettebb. Ezt mind a pszichológusom, mind a barátaim is érzékelik. Egyszerűen jobb a környezetemben tartózkodni.

Úgy érzem, hogy most, hogy a gyakoris női kommentelők tanácsai alapján a személyiségem végre a helyén, ideje újrapróbálni a Tindert. Hogyan jelezzem a Tinderen a jellemfejlődést?

2021. ápr. 19. 16:44
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ne röhögjetek, de a 25 órányi Szabó Péter/Brian Tracy -t tényleg megnéztem
2021. ápr. 20. 09:49
 32/42 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 20. 13:58
 33/42 anonim ***** válasza:
31 Nekem speciel a főnix szeminárium (Tracy) és néhány Szabó Péter előadás, illetve a könyve nagyon sokat segített anno, hogy a válás után rendbe szedjem magam, talpra álljak, elköltözzek és új életet kezdjek. Írtam pl a célokat minden reggel és próbáltam átprogramozni a gondolkodásomat probléma centrikusból (ez vagy te is) megoldás centrikusra. És hatalmas sikereket értem el. De ezek csak akkor váltják ki a pszichológust, ha amúgy normális az illető,csak maga alatt van és kell egy pozitív löket. Neked hard core pszichológus kell, attól tartok. Amúgy lehet hogy a Tracy-Szabó vonal is segítene rajtad, de nem fogadtad meg amit ott hallottál, mert még mindig a nőket hibáztatod mindenért.
2021. ápr. 20. 14:52
 34/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, jót röhögtem a kérdéseden, már megérte ma feljönnöm. :) Először azt hittem troll vagy, de végigolvasva a válaszokat is, rájöttem, hogy te ezt tényleg komolyan gondoltad. Ezeket az idézett párkapcsolati szaGértőket nem ismerem, magam sose voltam egy alfahím, inkább egy vigyori, idióta, puhány férfi, de leszámítva a huszas éveim elejét mindig könnyedén ment az ismerkedés hölgyekkel. Szórakozóhelyen sosem jártam, nem az én világom, nem is érzem jól magam a zselés hajú, gyantázott mellkasú, egyik kezükben cigit, másikban energiaitalt szorongató 20-40 éves riválisok között. Talán nem érzem magam elég férfiasnak mellettük, nincs jelentősége. De azok a lányok, hölgyek sem vonzottak sosem, akiknek ezek a hímek jönnek be.

Most 47 évesen más okokból, de nagyjából 10 éve egyedül egyedül élek, azaz egy családtagomról gondoskodom, nem fér bele egy fix párkapcsolat. Jól megvagyok egyedül, de online több baráti kapcsolatot tartok fenn hölgyekkel.

Annyit viszont tudok, hogy a tinder egy szexkapcsolat-kereső, tehát ha te ott akarsz ismerkedni, akkor a külső jegyeidet hangsúlyozd, ne a belsőt. A belsőnek majd a randin lesz szerepe, ha lesz randi.

Az viszont csakis a külsődön múlik, ha nincs match, akkor cseszheted.

Szóval, ha csúnya vagy, tedd ki az óriási lompost. Ha nincs óriási lomposod, akkor profilkép helyett tegyél ki egy bankkártyát, vagy egy köteg 500 euróst befőttesgumival átfogva és máris lesz match...

Vagy maradj egyedül és foglald el magad mással.

2021. ápr. 20. 19:39
 35/42 A kérdező kommentje:

34: Trollkodásból írtam, mivel idegesített, hogy a sok idióta pszichológushoz akar küldeni, amiért nincs matchem tinderen. Mintha az bármit is számítana a matchek számában.

Más idióták meg azt írták, hogy olyan hobbikkal foglalkozzak, amikhez semmi közöm csak azért, hogy ott a többi nyomorékkal együtt kergethessem a lányokat. Ha vége a vírusnak, a nők menekülni fognak az ilyen hobbiktól, mivel az odautasított incelek tömegei el fogják lepni ezeket (a latin táncnál meg a jógánál már most is tapasztalható jelenség).

2021. ápr. 20. 19:45
 36/42 anonim ***** válasza:

Aki falábbal latin táncra megy mások tanácsára... :) Táncolni menni saját érdeklődésból kell, megfelelő ritmusérzékkel.

Mik azok az incelek, he?

2021. ápr. 20. 19:53
 37/42 anonim ***** válasza:
85%

A pszichológus nem a matchek számában segít, te szerencsétlen, hanem, hogy ha véletlenül összejönnél egy lánnyal,akkor azt egy hétnél tovább meg is tudd tartani. Mert gondolom max egy hétig tudnád magad megjátszani.

Te ne is foglalkozz hobbikkal, a hobbi körökben is csak olyan férfival érdemes ismerkedni, aki magáért a hobbiért van ott, nem csajozni. Fel sem fogod, milyen vonzó az olyan férfi, akinek van egy célja, hobbija amiben szeret elmélyedni, amihez ért. Az ilyen pasikért bomlanak a nők. És az ilyen pasiknak közös ismertetőjegye, hogy nem csajozási célból csinálják a dolgot.

2021. ápr. 20. 19:55
 38/42 anonim ***** válasza:
85%
Kedves Kérdező, ha alapvetően nőgyűlölő vagy, mi a fenének szeretnél "nem kövér" nőkkel randizni? Jól elvagy te egyedül, annyira hiányzik neked egy párkapcsolat, mint egy púp a hátadra. :)
2021. ápr. 20. 20:18
 39/42 anonim ***** válasza:
nem a matchek miatt szeretnének pszichomókushoz küldeni, de tudod te ezt jól...
2021. ápr. 20. 20:35
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

"Komoly jellemfejlődésen mentem keresztül"

Elég mélyről indulhattál, ha nem jutottál közben sehova. :D

2021. ápr. 20. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!