Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly jellemfejlődésen mentem keresztül, hogyan jelezzem ezt a Tinderen?

Figyelt kérdés

Korábbi negatív Tinderes tapasztalataim hatására az Amerikai incel fórumok felé fordultam, ahol eluralkodott a gondolkodásom fölött a gonosz blackpill ideológia. Nőgyűlölő lettem, megutáltam a feminizmust és itt a gyakorin nemek közti egyenlőségért kiáltoztam, miközben valójában csak a nők szabadságát akartam elnyomni, mert nekem személyesen nem megy a csajozás.

Azonban 1 hónapja megváltozott minden. Követve az oldalon kommentelők tanácsait, elmentem pszichológushoz, aki megállapította, hogy nem a párkapcsolati piaccal, meg a nők felszínességével, hanem az én gondolkodásommal volt a probléma. Rávezetett, hogy az igazi gond, ami hátráltat a csajozásban, az én negatív mindsetem, amivel gyakorlatilag utálom mind magamat, mind a környezetemet és ez az utálat vetül ki a nők viselkedésére is velem. A pszichológusom segítségével aztán megtanultam pozitívan gondolkodni, megtanultam meglátni a jót a világban és megtanultam újra szeretni a másik nemet.

Azóta eltelt 1 hónap, ami alatt megnéztem 25 órányi Szabó Péter és Brian Tracy előadást. Mára úgy érzem, új ember lettem. A személyiségem minden eddignél fejlettebb. Ezt mind a pszichológusom, mind a barátaim is érzékelik. Egyszerűen jobb a környezetemben tartózkodni.

Úgy érzem, hogy most, hogy a gyakoris női kommentelők tanácsai alapján a személyiségem végre a helyén, ideje újrapróbálni a Tindert. Hogyan jelezzem a Tinderen a jellemfejlődést?

2021. ápr. 19. 16:44
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

"Megosztanád velünk, hogy mit is szeretnél pontosan?":

Hosszú távú párkapcsolat nem kövér lánnyal.

"hogy nem a tinderen kellene ismerkedni":

Máshol nem lehet. A szórakozóhelyek rosszabbak, mint bármikor és nincsenek is nyitva.

2021. ápr. 19. 22:23
 22/42 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan már, öregem, hiszen az 500 válaszos kérdésed alatti hozzászólásodból is kiderült, hogy neked az a fő bajod, hogy élőben, szemtől szembe egyáltalán nem is tudsz nőkkel kommunikálni! Mégis mit kezdenél magaddal egy nagy nehezen összehozott tinderes randin?
2021. ápr. 19. 22:33
 23/42 anonim ***** válasza:
88%
Mi számít neked kövérnek? Pont most olvastam az előbb egy másik kérdésnél, hogy a 60 kg-os nő már elhízott és csak 50 kg alatti nőknek van jó alakja. Szóval nem egyértelmű, hogy kinek mi számít kövérnek.
2021. ápr. 19. 22:37
 24/42 A kérdező kommentje:
22: A problémát úgy lehet a legjobban és egyedül hatásos módon kezelni, ha elmegyek 30 randira. Amíg ez nincsen meg, fölösleges bármi más eröltetni. 30 randim úgy lehet, ha bematchelek ennyi lánnyal a Tinderen.
2021. ápr. 19. 22:47
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj fizetős randira. Vannak olyan nők a neten, akik pénzért gyakorolják veled a randizást és még hasznos tanácsokat is adnak. Lesz tapasztalatod és jöhet a csajozás.
2021. ápr. 19. 22:52
 26/42 A kérdező kommentje:

"és jöhet a csajozás.":

De továbbra sincsen match. Max 2 évente valaki feljön élőben.

2021. ápr. 19. 22:54
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
De minek akarsz te matchet, ha egyszer a jelen állapotodban alkalmatlan vagy párkapcsolatra?
2021. ápr. 19. 22:58
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
#27 Most ismét ugrottunk az időben. Gyakorolta a randizást, elment 30 randira, de a tinderen így sincs neki match.
2021. ápr. 19. 23:08
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Szívecske a te jellemedet nincs az a pszichológus aki egy hónap alatt rendbeteszi. Ha nem lennél auti, akkor is inkább másfél -kév év lenne. Így viszont nem lehet téged rendbetenni. Az autizmus nem múlik el. Csak tudod, vannak a jó fej autisták, akik fejben deriválnak, de utálnak zoknit húzni mert rásimul a lábukra és három féle ételt esznek csak, és vagy te, aki nem a rubik kocka kirakásában vagy megszállott, hanem az incelségben. Forever alone, attól tartok.
2021. ápr. 20. 06:01
 30/42 anonim ***** válasza:
Valaki belinkelnè a másik kèrdèsèt? Már nagyon kíváncsi lettem:))
2021. ápr. 20. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!